Magazine

Aquascaping Aquascaping

Aquascaping is de kunst van het creëren van adembenemende onderwaterlandschappen, geïnspireerd door natuurlijke landschappen boven water. Ontdek hoe je met Dennerle's Scaper's Tank en hoogwaardige technologieën jouw eigen unieke aquascape kunt...

Bemesting, licht en CO2 Bemesting, licht en CO2

Leer hoe je aquariumplanten gezond en levendig houdt door de juiste balans te vinden tussen bemesting, verlichting en CO2, essentieel voor zowel gezelschapsaquaria als aquascapes.

Garnalenkweek Garnalenkweek

In tegenstelling tot vissen zijn er geen speciale richtlijnen voor garnalen - je kunt ze volledig legaal houden in aquaria met een randlengte van minder dan 60 cm. Hier vind je nuttige informatie en tips over dit onderwerp.

Aquascaping - Tools voor je aquarium Aquascaping - Tools voor je aquarium

Speciale aquascaping-tools zoals plantpincetten, plantenscharen, en grindspatels zijn essentieel voor het onderhoud van nano-aquaria. Deze tools maken het planten en verzorgen van aquariumplanten eenvoudig en effectief.

Voer je garnalen op de juiste manier Voer je garnalen op de juiste manier

Deze blog bespreekt hoe je dwerggarnalen optimaal kunt verzorgen door ze het juiste voedsel te geven, met aandacht voor essentiële voedingsstoffen zoals vezels, mineralen en ß-glucaan voor een sterk immuunsysteem. Ontdek aanbevolen voerproducten...

Voer siervissen op de juiste manier Voer siervissen op de juiste manier

Goed visvoer is essentieel om problemen zoals algen- en slakkenplagen en troebel water in je aquarium te voorkomen. . Hier vind je alles over het voeren van vissen.

Zet een aquarium op Zet een aquarium op

Deze gids helpt beginners bij het inrichten van een aquarium, met tips voor de juiste opstelling, plantkeuze, en onderhoud.

Waterverzorging Waterverzorging

Leer hoe je je aquarium gezond houdt met goede waterverzorging, nuttige bacteriën, en de juiste producten.

Actief grind Actief grind

Waarom is actieve grond zo belangrijk? Het stabiliseert de waterwaarden en creëert een ideale leefomgeving voor planten en garnalen. In deze blog vind je alles over het onderwerp granulaat

Nanoaquaristiek Nanoaquaristiek

Leer in deze blog alles vor nanoaquaristiekhoe je eenvoudig een prachtig nano-aquarium kunt opzetten en onderhouden. Van onderhoudstips tot de beste producten voor dwerggarnalen en dwergkrabben, deze gids biedt alles wat je nodig hebt.