Olibetta Meervalgrot gemaakt van natuurlijk hout - eenzijdig gesloten

Aquariumdecoratie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De gedeeltelijk gesloten meervalgrot van natuurlijk hout heeft een buitendiameter van 8-10 cm en een lengte van 12-16 cm. De binnenkant van de grot heeft een diameter van 4 cm - groot genoeg voor volwassen meervallen of andere meervallen met een vergelijkbare volwassen grootte. Zelfs grondels of kleine cichliden, die in grotten broeden, schuilen daar. Ook kleinere rivierkreeften zullen zich hier op hun gemak voelen.

De aan de achterkant gesloten grot is perfect voor grotkwekers, omdat geen enkele eierdief van achteren kan sluipen - dit neemt veel stress weg bij de broedende vissen.

De donkergekleurde grot is gemaakt van een echt stuk hout. De mooie donkere kleurtinten maken van de grot een prachtig stukje aquariumdecoratie, dat op een natuurlijke manier opgaat in het geheel. U kunt zeer interessante details creëren die een vleugje natuurlijkheid aan uw aquarium toevoegen.

U dient zeker per dier één schuilplaats in het aquarium aan te bieden en daarna nog minstens één of twee schuilplaatsen zodat er geen discussie kan ontstaan over de beste plaatsen. De meervalgrot is heel goed te combineren. Omdat het natuurlijk hout is, zijn er geen saaie herhalingen, omdat de texturen van model tot model uniek zijn. Je kunt ook grotten van verschillende grootte gebruiken en nog beter variëren in je aquarium.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Echt bijzonder, en recht uit een wetland-habitat, kun je de grot eruit laten zien alsof hij is beplant met mos of varen - of een combinatie van beide. Dit werkt prima met de quick-release gel ProHaru Rapid van JBL of met een nylondraad.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Meervalgrot gemaakt van natuurlijk hout - eenzijdig gesloten

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: