Fluval-aquaria

Alles voor schoon water in het aquarium

Fluval brak in 1975 door in de aquariumscene met de introductie van 's werelds eerste 3-traps filter met synchrone motortechnologie - een mijlpaal die nog steeds wordt gebruikt in de industrie. Tot op de dag van vandaag zetten Fluval-aquaria de maatstaf op het gebied van kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Per categorie shoppen

Fluval: 148 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Naast zijn rol als fabrikant, is Fluval trots op zijn liefdadigheids- en educatieve inspanningen die de aquariumgemeenschap ten goede komen. Of het nu financiële steun geeft om wilde koraalriffen te beschermen of dat Fluval medewerkers bedreigde vissoorten aan de andere kant redden. Onze missie is niet alleen om producten te maken die de natuurlijke wereld om ons heen nabootsen, maar om aquarianen, van beginner tot professional, te inspireren om te genieten van en respect te hebben voor de hobby waar we nu en in de toekomst zo van houden.

Dit is Fluval: van een complete aquariumset zoals de fluval Edge tot aan filters, fluval verwarmingen en fluval bodemreinigers. In onze shop vind je het rondom pakket voor je aquarium.

Bekijk hier een aantal geliefde Fluval-producten: