Tetra Buitenfilter EX 400 - 1200 Plus

Buitenfilter

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het Tetra EX plus buitenfilter wordt gebruikt voor de behandeling van het aquariumwater en is geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria.

Ten behoeve van uw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra EX-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het zwembad is van belang, maar ook de mensen die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra EX plus buitenfilter neemt weinig ruimte in beslag in het aquarium, waardoor er meer ontwerpvrijheid is bij waterplanten en decoraties. Door het grote filtervolume zijn de reinigingsintervallen voor het filter langer. Verschillende filtermedia voldoen ideaal aan de verschillende filtervereisten. Het filter heeft nauwelijks hoorbare loopgeluiden en een zeer laag energieverbruik en snelle reparaties na reiniging. Het Tetra EX plus buitenfilter zorgt voor kristalhelder en visvriendelijk aquariumwater en zorgt zo voor een fascinerende aquariumbelevenis. Alle filtermaterialen kunnen eenvoudig en comfortabel worden gereinigd. Hij is niet alleen krachtig en stil, hij kan ook direct in gebruik worden genomen, omdat alle filtermaterialen al in de uitgebreide leveringsomvang zijn inbegrepen. Het filter heeft een aanzuighulp voor een snelle start en kleppen voor een nauwkeurige regeling van de waterstroom. Dankzij de verzonken handgrepen kan het filter gemakkelijk worden vervoerd voor reinigingsdoeleinden. Een snelwisselsysteem voor veiligheid scheidt het filter van het watercircuit en dankzij kogelgewrichten kunnen de slangen individueel worden uitgelijnd. Een verbeterde afdichting wordt gegarandeerd door vlakke afdichtingen. Door de voorfilterfunctie is de onderhoudsinspanning laag. De Tetra EX plus buitenfilter complete set is TÜV/GS getest en heeft 3 jaar garantie.

Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra EX Plus buitenfilter complete set creëer je optimale watercondities voor jouw vissen en planten - dankzij de grote leveringsomvang is het filter direct klaar voor gebruik!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Specificaties Tetra Buitenfilter
Stroomvoorziening
Toebehoren:
Videos bij product:

Video's over het product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Buitenfilter

13 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
19 (90%)
4 Sterren
1 (4%)
3 Sterren
1 (4%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

21 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 13 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder