Tetra AquaArt Aquarium 60L

Aquarium Starter Set

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Tetra AquaArt complete aquariumset 60 L is een antracietkleurig aquarium met een inhoud van 60 liter, evenals een duurzame tl-buis en het innovatieve EasyCrystal-filter en wordt gebruikt voor het houden van ongewervelde dieren en siervissen.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in huis met je kleurrijke siergarnalen of rivierkreeftjes. Als biotoop met zijn planten, decoratie en onopvallende en duurzame techniek is de Tetra AquaArt Shrimp Aquarium Discovery Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

Het hoogwaardige glazen aquarium (61 x 33,5 x 42,7 cm) met een inhoud van 60 liter heeft een modern design en effectieve techniek. Het innovatieve Tetra EasyCrystal-filter zorgt voor een efficiënte filtering en wordt geleverd met twee vervangende cartridges die langdurig zorgen voor kristalhelder, gezond water. Het filter kan flexibel in het aquarium worden geplaatst, de patronen kunnen eenvoudig elke 4 weken worden vervangen door ze er eenvoudig uit te trekken. Uitwassen en natte handen zijn niet meer nodig! Dankzij de praktische beugels aan het aquariumframe kan het EasyCrystal Filter eenvoudig op de gewenste plek worden geplaatst.
De grote, gebruiksvriendelijke openingsopties in het deksel zorgen voor een gemakkelijke invoer en toegang tot de technologie. De stevige hoes heeft een duurzame 13 W T5 Sylvana TL-buis. De wastafel bestaat uit 5 mm dik, vervormingsvrij floatglas met gepolijste randen.
De complete set bevat ook handige voer- en verzorgingsproducten. Het moderne design in trendy kleur maakt deze complete set zeer geliefd, de veilige werking wordt gegarandeerd door uitstekende afwerking en hoogwaardige techniek. De complete set is TÜV / GS getest volgens DIN 32622, evenals CE-gecertificeerd en biedt 3 jaar garantie op het verlijmen van het aquarium en de afdekking.

Hoe het werkt:

Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Voor de aanplant is enerzijds het speerblad een zeer hardnekkige epifyt, die snel stenen of wortels zoekt om zich te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. De planten moeten tijdens de installatie altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het meest geschikt voor aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of over een plaat gegoten om het substraat niet te karnen. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelverwarmer zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.
De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling voor de directe vis- of garnalenbezetting. Enerzijds bereidt deze het drinkwater voor vis en garnalen. Anderzijds zijn bij gebruik van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het visgiftige ammonium/ammoniak en nitriet vlot verloopt.

Oliver Knott beveelt aan:

De Tetra AquaArt Aquarium Complete Set 60 L is een onderhoudsvriendelijk en ultramodern instapaquarium voor het houden van siervissen en ongewervelde dieren, dat al alle benodigde techniek, voer en verzorgingsproducten bevat!

Volume: 50-60 liter, 60-80 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening
Toebehoren:

recensies in Nederlands voor Tetra AquaArt Aquarium 60L

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder