Sera Phyto med Catappa

Kuur voor siervissen tegen uitwendige aantasting door schimmels, bacteriën en ectoparasieten

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Sera Phyto med Mycozid
Oase Kick Boost ClearWater Bacteriën 30 ml
Dennerle Osmose koolstoffilter
Beschrijving

Het kruidengeneesmiddel sera Phyto med Catappa bevat een extract van bladeren van de zeeamandelboom (Terminalia catappa) als werkzaam bestanddeel tegen schimmels, bacteriën en ectoparasieten. Het is het eerste medicijn voor aquaristiek op basis van catappa bladeren. Door het door sera ontwikkelde nieuwe, unieke extractieproces wordt het maximum aan geneeskrachtige werkzame stoffen uit de bladeren opgelost. sera Phyto med Catappa werkt sneller door de speciale werkzame stof mediator. In vergelijking met normale extracten of de pure toevoeging van Catappa bladeren is sera Phyto med Catappa tot 10 keer effectiever.

sera Phyto med Catappa is geschikt voor de behandeling van:

  • bacteriële ziekten (bijv. vinrot); bevordert de genezing bij aantasting door diverse bacteriën zoals Aeromonas hydrophila, Pseudomonas spp., Edwardsiella tarda, Plesiomonas shigelloides, Enterobacter spp., Shewanella putrefaciens, Streptococcus sp., Staphylococcus sp.
  • Schimmelinfecties
  • Schimmelbroed
  • Trichodina sp.

Daarnaast vermindert het aantastingen van Gyrodactyus sp. en Dactylogyrus sp. Indien mogelijk moet microscopisch onderzoek van uitstrijkjes van de huid of kieuwen de diagnose bevestigen.

Verder ondersteunt sera Phyto med Catappa ook de regeneratie nadat een ziekte is overwonnen: wonden sluiten sneller en het risico van een secundaire bacteriële infectie of een secundaire schimmelaantasting wordt aanzienlijk geminimaliseerd. De effectiviteit van andere geneesmiddelen uit het Phyto med assortiment wordt verbeterd door het gebruik van sera Phyto med Catappa.

Geschikt voor siervissen in het aquarium.

Actief bestanddeel: Extract van 8,4 g Terminalia catappa

Medicinale producten voor dieren. Achter slot en grendel en buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet in contact brengen met huid en ogen. Bewaren bij kamertemperatuur en uit de buurt van licht. Let op de bijsluiter!

Onze expert Oliver Knott raadt aan:

Met Sera Phyto med Catappa behandelt u uw vissen tegen uitwendige aantastingen van schimmels, bacteriën en ectoparasieten

Merken (Fabrikanten): Sera

recensies in Nederlands voor Sera Phyto med Catappa