Sera Koi Multivitamin

Aanvullende voeding

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Gevarieerd en hoogwaardig voer is de basis voor gezonde, kleurrijke en actieve vissen in het aquarium. In de natuur vinden vissen een brede selectie van verschillende voedselbronnen. Deze omvatten insectenlarven, wormen, kleine krabben, evenals algen en talrijke planten. Deze variant dient u ook in het aquarium aan te bieden. Het is gemakkelijk met Sera voer. Naast de uitgebalanceerde allrounders van de Sera Vipan-familie, biedt het Sera-voedingsassortiment een grote, duidelijke selectie van specialiteiten voor elk doel. Tientallen jaren onderzoek en ervaring zorgen ervoor dat uw vissen altijd het beste voer krijgen. Bij de selectie van de grondstoffen wordt veel belang gehecht aan kwaliteit, natuurlijke zuiverheid en hun verantwoorde winning uit duurzame bronnen. Het dierlijke organisme heeft voor het leven verschillende voedingsstoffen nodig, die in voldoende hoeveelheden via de voeding moeten worden verstrekt. Afhankelijk van de vissoort, de omgeving en het ontwikkelingsstadium variëren de eisen aan de vorm (afhankelijk van de bron) en daarmee de specifieke bruikbaarheid van deze nutriënten en het wegen van de basisbouwstenen. Sera hecht veel belang aan het vermijden van onvoldoende bruikbare toevoegingen zoals sojameel, bindmiddelen zoals guargom, synthetische aminozuren, maar ook smaak- en lokstoffen, evenals conserveermiddelen zoals ethoxyquine en vooral materialen van genetisch gemodificeerde organismen.

Met de Sera multivitamine voorziet u uw dieren van een extra hoeveelheid vitamines en zorgt zo voor meer vitaliteit. De aanvullende voeding van een zorgvuldig geproduceerd, geëmulgeerd multivitamineconcentraat kunt u aan alle koi en andere vijvervissen geven. Het vult de voeding effectief en veilig aan met alle vitale vitamines. Eenvoudig op het voer gedruppeld of aan het water toegevoegd, het vult eventuele lacunes in de toevoer en voorkomt gebreksverschijnselen. Het immuunsysteem, de gezondheid en de vitaliteit van de vissen worden bevorderd. Het gebruik is vooral nuttig in stressvolle situaties, bij ziekte, voor jonge dieren en ter ondersteuning van de fokkerij.

Tip: Zet regelmatig een vastendag in om de stofwisseling van de dieren te stimuleren en door actief foerageren soortspecifiek gedrag te bevorderen. U kunt het hoofdvoer aanvullen met andere Sera voeders om het dagmenu van de vissen optimaal af te wisselen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Sera Koi Multivitamine vult u de voeding van uw vijverdieren op een verstandige en soortspecifieke manier aan!

Merken (Fabrikanten): Sera

recensies in Nederlands voor Sera Koi Multivitamin

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: