Olibetta Mini landschap Seiryu Rock

Spectaculaire structuren

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De spectaculaire structuren van deze natuurstenen zijn een absolute blikvanger in het zoetwateraquarium en ook in het terrarium, en de stenen kunnen worden vergroend met epifytische planten. Mini landschap bevat kalk en kan daardoor het water in het aquarium iets verharden.

Hier koop je een set uit het zogenaamde minilandschap. Deze prachtige, karaktervolle stenen worden ook wel Seiryu Rock genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lichtgrijze tinten en zijn gestreept met witte aderen - deze interessant gekartelde steen ziet er heel natuurlijk uit, vooral in bergachtige landschappen en Iwagumi's.

Hier koop je mini landschapsstenen in de speciale Olibetta Edition. We hebben deze set stenen zorgvuldig samengesteld en hebben een beschrijving voor u op de doos gevoegd die u laat zien wat u kunt doen met deze perfect uitziende stenen in uw aquarium.

Miniatuurlandschap of Seiryu is een vrij zware rots. Zorg er bij het opzetten voor dat de stenen een vaste positie hebben, zodat uw hardscape niet wegglijdt. Minilandschap is kalkhoudend en kan zacht water gemakkelijk uitharden. Epifyten wortelen bijzonder goed op de ruige, ruwe ondergrond. Minilandschap kan echt optimaal en zeer gevarieerd worden vormgegeven en vergroend.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Mini landschap is een karaktervolle steen voor je aquarium, ideaal voor berglandschappen of Iwagumi's, maar waarmee je ook in andere indelingen hele mooie accenten kunt zetten.

Merken (Fabrikanten): Olibetta
Informatie over natuurlijke decoratie
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Mini landschap Seiryu Rock

4,7 van 5 sterren
5 Sterren
2 (66%)
4 Sterren
1 (33%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: