Olibetta Meervalgrotten gemaakt van natuurlijk hout - beide zijden open

Aquariumdecoratie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De meervalgrotten van natuurlijk hout hebben een buitendiameter van 8-10 cm en zijn 12-16 cm lang. Het binnengat voor de grot is 4 cm, groot genoeg voor meervallen tot de grootte van een volwassen meerval, voor kleinere cichliden die in grotten broeden, grondels en andere grotkwekers van de juiste grootte of voor kleinere rivierkreeften.

Vooral voor rivierkreeften is de voorste en achterste open grot ideaal - hier kunnen ze snel wegrennen als een minder goedbedoelende soort denkt dat ze hun schuilplaats voor zichzelf moeten claimen.

De grot is gemaakt uit één stuk echt hout. Dankzij zijn mooie donkere kleur valt hij nauwelijks op in het aquarium, maar voegt bij nader inzien een zeer interessant detail toe aan de inrichting, wat altijd iets fascinerends toevoegt aan een aquarium.

Je moet altijd een schuilplaats per dier in het aquarium aanbieden - en daarna nog minstens een of twee grotten, zodat je ruzie met je aquariumbewoners over de beste plekken kunt vermijden. Onze meervalgrotten zijn geweldig samen omdat er geen saaie herhalingen zijn - het is volledig natuurlijk hout en heeft daarom zeer unieke en individuele texturen! Je kunt zelfs grotten van verschillende grootte kiezen en nog meer variaties aanbrengen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Echt rustiek en veel natuurlijker, deze geweldige grot is gemaakt van echt hout en werkt geweldig als je ze beplant met mos of varen. Hiervoor kun je de planten eenvoudig vastbinden met of plakken met de quick-release gel ProHaru Rapid van JBL.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Meervalgrotten gemaakt van natuurlijk hout - beide zijden open

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: