Olibetta Gravel Indian Super 0,8-1,2mm

Gekleurde grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dit fijnkorrelige, kleurrijke Olibetta gekleurde grindmengsel is geschikt voor zoetwateraquaria. De fijne korrel is ideaal voor pantsermeervallen en ook voor dwerggarnalen die graag door het substraat werken. Er zijn hier geen scherpe randen, er sijpelt geen voer in het substraat, het grind verdicht niet, de planten krijgen nog voldoende voedingsstoffen en er is geen risico op verwonding van de dieren.

Olibetta gekleurd grind is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en laat niets los in het water. Het is vervaardigd volgens DIN EN 71, deel 3, waardoor het geschikt is als kinderspeelgoed en een hoog veiligheidsniveau biedt. De kleine grindkorrels in de harmonieuze kleurencombinatie zijn omhuld met een blijvend elastische kunsthars die bestand is tegen medicijnen en CO2. Gebruik dit fijne, kleurrijke aquariumgrind-kleurmengsel alleen of samen met andere kleuren, speel met verschillende korrelgroottes en zet geweldige accenten - laat je fantasie de vrije loop!

Het fijnkorrelige Olibetta gekleurde grind voor het aquarium heeft niet alleen een decoratieve functie, het werkt als een enorm biologisch filter, vooral in combinatie met een bodemschijnwerper of bodemverwarmer. De fijnere korrelgrootte van 0,8-1,2 mm wordt aanbevolen voor normale gezelschapsaquaria en voor aquaria met bodembewoners.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Of het nu gaat om meervallen, pantsermeervallen, garnalen en/of planten in het aquarium, deze fijnere grit biedt een goed, fijn ogend alternatief voor grof grind. De harmonieuze mix van kleuren is buitengewoon aantrekkelijk.

Ons gekleurde grind is geplastificeerd en mag daarom voor gebruik slechts kort en koud worden gewassen om slijtage door transport te verwijderen. Het grind mag niet heet worden afgespoeld of boven de aquariumtemperatuur worden verwarmd.

Korrelgrootte: 0,8-1,2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Indian Super 0,8-1,2mm

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder