Olibetta Gravel Brazil Mix 5-8mm

Gekleurde grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Ollibetta aquariumgrind mengsels zijn opgebouwd uit verschillende, zorgvuldig geselecteerde bijpassende kleuren. De zeer grove korrelgrootte van 5-8 mm past zowel perfect in monsteraquaria als in combinatie met een fijner aquariumgrind als blikvanger en structuurbrenger. Ons Olibetta gekleurde grindmengsel is waterneutraal en vrij van schadelijke stoffen - dat garanderen wij en is vervaardigd volgens de DIN-norm voor speelgoedveiligheid (DIN EN 71, deel 3).

De randen van de grindkorrels zijn gebroken, waardoor het risico op verwondingen voor uw aquariumbewoners minimaal is, en de kleurrijke korrels zijn bedekt met een permanent elastische kunsthars. Het zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen vrij kunnen komen en dat het grind bestand is tegen medicijnen en CO2.

Het grofkorrelige Olibetta gekleurde grindmengsel voor aquaria is niet alleen zeer decoratief, het heeft ook een zeer positief effect op het biologische klimaat in het aquarium en op de waterkwaliteit: al het grind werkt als een gigantisch biologisch filter. Het gekleurde grind moet voor gebruik kort worden afgespoeld met koud water om slijtage veroorzaakt door transport te verwijderen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

De grote korrels van onze mooie gekleurde grindmengsels met een korrelgrootte van 5-8 mm zijn geweldig voor het toevoegen van structuur en afwisseling aan het aquarium, en natuurlijk ook voor een zeer groot aquarium als hoofdsubstraat.

Ons gekleurde grind is geplastificeerd en mag daarom voor gebruik slechts kort en koud worden gewassen om slijtage door transport te verwijderen. Het grind mag niet heet worden afgespoeld of boven de aquariumtemperatuur worden verwarmd.

Korrelgrootte: 5-8 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Brazil Mix 5-8mm

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder