Olibetta Garnalenhotel halfrond S

Aquariumdecoratie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het halfronde garnalenhotel maat S van echt hout is 7-9 cm hoog en 5-6 cm lang. De 5-6 geboorde tunnels hebben een diameter van 1 cm - genoeg voor dwerggarnalen van alle leeftijden, voor kleinere dwergkreeften en ook voor jonge rivierkreeften.

Garnalen en krabben zijn bijzonder kwetsbaar na de vervelling en om te kunnen groeien, moeten de jonge dieren in het begin bijna elke dag vervellen. Zulke verstopplekken zijn natuurlijk van harte welkom! Hier kunnen de kleintjes in alle rust hard worden en worden ze niet lastig gevallen door soortgenoten of potentiële roofdieren. Zelfs vrouwtjes die eieren dragen, zijn vaak erg dankbaar voor een pauze en verstoppen zich graag.

Het kleine garnaalhotel van echt hout is een prachtig stukje aquariumdecoratie dat er heel goed uitziet als een geweldig natuurlijk detail in uw garnalenaquarium of dwergkrabaquarium.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

In het Garnalenhotel kun je mos planten zodat het nog beter opgaat in een groen aquarium - zo kun je ook een groene speeltuin bouwen voor je garnalenbaby's! Met de snellijm Gel ProHaru Rapid van JBL of natuurlijk op de klassieke manier met nylondraad kunt u het project "Mooshotel" heel snel realiseren.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Garnalenhotel halfrond S

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: