Olibetta Drachenstein Ohko Rock

Spectaculaire structuren

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De spectaculaire structuren van de beige-rode tot roodbruine drakenstenen zijn een absolute blikvanger in het zoetwateraquarium en ook in het terrarium. Deze stenen zijn geweldig tot groen met epifyten. Drakenstenen bevatten geen kalk en verharden het water in het aquarium niet.

Drakenstenen worden ook wel Ohko Rocks genoemd. Met zijn interessante, bizarre structuren biedt deze kleirots je een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Drakenstenen zijn er in verschillende warme aardetinten. Voordat u ze in het aquarium gebruikt, moet u de klei in ieder geval grofweg wegspoelen. Dit werkt het beste met een douche.

Hier koop je je drakenstenen in de speciale Olibetta-editie. We hebben de set met bijzondere zorg samengesteld. Op de doos vindt u suggesties hoe u uw aquarium kunt inrichten met deze prachtige stenen. Met Ohko Rocks kun je fascinerende aquascapes creëren - perfect voor bijvoorbeeld Iwagumi-landschappen of andere plantlay-outs.

Dankzij het losse oppervlak kan Drachenstein ook optimaal en moeiteloos worden vergroend met epifyten, die hier echt voet aan de grond kunnen krijgen en stevig op de stenen kunnen groeien.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met zijn gatenrijke, gevarieerde structuren is natuurlijke drakensteen de perfecte keuze voor een interessante lay-out in het aquarium.

Merken (Fabrikanten): Olibetta
Informatie over natuurlijke decoratie
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Drachenstein Ohko Rock

7 recensies in andere talen

4,7 van 5 sterren
5 Sterren
7 (77%)
4 Sterren
1 (11%)
3 Sterren
1 (11%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

9 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 7 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder