Microbe-Lift aquaristiek

De nummer één voor helder water

De hoogwaardige Microbe-Lift producten in onze online shop bieden effectieve oplossingen voor aquarium- en vijververzorging. Of je nu op zoek bent naar biologische waterconditioners, probiotische bacteriën of kwalitatieve waterbehandeling, Microbe-Lift staat synoniem voor betrouwbaarheid.

Per categorie shoppen

Microbe-Lift: 114 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Sinds de oprichting in 1976 staat het Amerikaanse bedrijf Microbe-Lift voor unieke, hoogwaardige, natuurlijke en milieuvriendelijke microbiële producten waarvan het toepassingsgebied zich uitstrekt van landbouw en industrie tot afvalwaterbeheer. De bijzondere producten van Microbe-Lift worden sinds 1998 ook aan particuliere klanten aangeboden en zorgen sindsdien in talloze huishoudens voor helder water en gezonde planten in vijvers en aquaria. Tegenwoordig behoren de producten van Microbe-Lift tot de meest gewilde producten op het gebied van waterkwaliteit, waterzuivering en vijveronderhoud. Microbe-Lift PL is het nummer één product onder de waterzuiveraars.

Bij Microbe-Lift zijn de bescherming van het milieu en het behoud van een gezond ecosysteem topprioriteiten. De individuele producten zijn dienovereenkomstig geformuleerd, zodat jij als gebruiker er zeker van kunt zijn dat je een waardevolle bijdrage levert aan de bescherming van het milieu. De bacteriën die in de bijbehorende producten worden gebruikt, worden uitsluitend door Microbe-Lift zelf geproduceerd en zijn daarom 100 procent veilig en effectief.

Bestel nu deze microbiële producten