JBL NovoGranoMix mini

Hoofdvoeder voor siervissen

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

JBL NovoGranoColor mini
JBL Atvitol 50ml
JBL NovoColor

Beschrijving

BL NovoGranoMix mini is een gegranuleerd hoofdvoer voor alle kleine tropische zoetwatervissen tussen de 3 en 10 cm groot die in verschillende waterlagen leven. Door de verschillende, semi-drijvende korrelgrootte kan het voer zinken en drijven, waardoor alle aquariumbewoners gelijk gevoerd worden. Dankzij de granulatie is het ook ideaal voor gebruik in voerautomaten.

Verschillende natuurlijke grondstoffen bieden een gezonde voeding en dragen in belangrijke mate bij aan een stabiel immuunsysteem. Dankzij verschillende korrelgroottes die geschikt zijn voor de mond, hebben de aquariumvissen optimale voedingscondities, omdat alle visformaten tegelijkertijd worden aangesproken en gevoerd. Door de betere verteerbaarheid van de JBL Novo voersoorten, wat leidt tot minder uitscheiding, is ook bij de NovoGranoMix mini een betere waterkwaliteit gegarandeerd. Het optimaal aangepaste fosfaatgehalte vermindert de troebelheid van het water en remt de algengroei. Dankzij de unieke CLICK-bus kun je hygiënisch voeren zonder dat je het voer zelf hoeft aan te raken.

Voedingsadvies:
Voer een of twee keer per dag zoveel JBL NovoGranoMix mini als de vissen in 5 minuten kunnen eten. Minder is meer hier. De voederintervallen kunnen echter zowel bij het opfokken als bij het opgroeien van jonge vissen worden verlengd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
NovoGranoMix mini is een optimale mix van korrels om kleinere vissen in alle waterlagen te voeren.

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Karperzalmen, Labyrintvissen, Levendbarende siervissen, Barbelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoGranoMix mini

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen