JBL NovoArtemio

Voedingssupplement

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL NovoArtemio is een kubusvormig puur eiwitvoer dat voor 100% uit gedroogde artemia bestaat. Als aanvullend voer of tussendoortje is het geschikt voor zeer kieskeurige vissen tussen de 3 en 20 centimeter in alle waterlagen. Maar ook ongewervelde dieren, vijvervissen, zeewaterbewoners en schildpadden houden van een gevarieerde voeding.

Gepantserde meervallen kunnen worden geanimeerd om te eten door in de kubussen te graven. Het is een optimaal alternatief voor levende of diepgevroren goederen die vaak te lang zijn opgeslagen of te vaak zijn onderbroken in de koelketen. Dankzij een zeer complex en voorzichtig vacuümvriesdroogproces blijven alle voedingsstoffen in het insecteneiwit behouden. Ook het hoge eiwitgehalte en de hoogwaardige omega-3 vetten bevorderen de groei.

Over het algemeen zijn alle JBL Novo voersoorten beter verteerbaar, wat leidt tot minder uitscheiding, dus ook met de NovoFex is een betere waterkwaliteit gegarandeerd. Het optimaal aangepaste fosfaatgehalte vermindert de troebelheid van het water en remt de algengroei.

Voedingsadvies:
Voer een of twee keer zoveel JBL NovoArtemio per dag als de vissen in 5 minuten kunnen eten. Minder is meer hier. De voederintervallen kunnen echter zowel bij het opfokken als bij het opgroeien van jonge vissen worden verlengd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

NovoArtemio is een optimaal alternatief voor levend en diepvriesvoer!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoArtemio

4 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
9 (90%)
4 Sterren
1 (10%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

10 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 4 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder