JBL AutoFood

Automatische invoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De JBL AutoFood is een praktische voerautomaat voor het automatisch voeren van aquariumvissen en kan worden gevuld met alle korrels tot 3 mm.

Makkelijke installatie
De JBL AutoFood wordt voor het eerste gebruik volgens de zeer gedetailleerde gebruiksaanwijzing geprogrammeerd. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan de voerautomaat met zuignappen of een stabiele klem aan het aquarium worden bevestigd. Hiervoor worden ofwel de twee beugels met de zuignappen ofwel de klembeugel op de bevestigingsrail geschoven. Er moet voldoende afstand tussen de twee zuignaphouders zijn om een stabiele stand te garanderen.

JBL AutoFood is zo bevestigd dat er geen water op de voeruitlaat kan spatten en de elektronica is beschermd tegen vocht. Het voer wordt in de voerkamer gevuld; op de opening van de JBL AutoFood kan ook een afgesloten JBL-voedselcontainer worden geschroefd. Als er enige druk wordt uitgeoefend, wordt de verzegeling van het blik automatisch opengesneden. De sealfolie wordt zover opengesneden dat het voer eruit valt. De folie hangt echter nog steeds aan het blik en komt niet in de doseerschroef. Optioneel kan de luchtaansluiting op het motorhuis worden aangesloten op een beluchterpomp. Zo blijft het voer altijd droog. Voor de test moet handmatige voeding worden uitgevoerd. Het vijzelkanaal heeft enkele omwentelingen nodig voordat het gevuld is met voer. Daarna volgt een gelijkmatige voerverdeling.

Verlengde garantie
JBL geeft de JBL AutoFood een verlengde garantie van 3 jaar tegen montage- en materiaalfouten.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De JBL AutoFood voerautomaat maakt van de vakantie weer een belevenis - want alle huisdieren worden thuis volledig automatisch verzorgd!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL AutoFood

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder