Gardena Accessoires

Effectief tuinonderhoud van topkwaliteit

Gardena is een van de populairste merken onder tuinbezitters wereldwijd. Het is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardig tuingereedschap en accessoires waaronder tuinslangen, koppelingen en vijvernetten. In meer dan 100 landen vertrouwen tuin- en vijverliefhebbers op de geavanceerde functies en hoogwaardige materialen van Gardena - voor betrouwbare prestaties en langdurig gebruik.

Gardena: 11 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Gardena is het grootste merk voor innovatieve tuingereedschappen en slimme irrigatiesystemen. Het merkt biedt naast deze producten een breedt scala aan sproeikoppen en vijverproducten waarmee jouw tuin tot leven komt.

Het Duitse merk uit het Beierse Ulm staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en innovatie in de tuinindustrie. De Gardena sproeikoppen zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie, waardoor je je planten en gazon kunt voorzien van de perfecte hoeveelheid water, terwijl je water bespaart. Of je nu kiest voor sproeiers, druppelaars, of nevelsystemen, Gardena heeft de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Onze favoriete Gardena producten: