Dennerle Scaper's Green

Plantenmest

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Scaper's Green is een hoogwaardige meststof voor aquascaping aquaria en heeft een optimale combinatie van actieve ingrediënten voor veeleisende aquariumplanten. De mest is verkrijgbaar in verschillende containers.

Met Scaper's Green biedt u uw veeleisende aquariumplanten een hoogwaardige meststof met een optimale combinatie van actieve ingrediënten. Het wordt gekenmerkt door een langdurig effect en meerdere gestabiliseerde voedingsstoffen en zorgt voor weelderige groene bladeren en felle kleuren in uw aquascape. Scaper's Green is bijzonder geschikt voor dichte beplanting, veel snelgroeiende soorten en intensieve verlichting (>1 watt per liter aquariumwater), evenals 30-50% gedeeltelijke waterverversing per week en weinig of geen visbestand. De meststof wordt vooral gekenmerkt door zijn hoge nutriëntenconcentratie en korte termijn beschikbaarheid van voedingsstoffen. De nutriëntenverhoudingen zijn zo gekozen dat alle sporenvoedingsstoffen in ongeveer dezelfde verhouding door de planten worden opgenomen. Dit betekent dat er zelfs bij langdurig, regelmatig gebruik geen nadelige ophoping van individuele voedingsstoffen kan zijn. U kunt een sporentekort aan voedingsstoffen uitsluiten door de juiste dosering en gebruik van Scaper's Green.

Zoals alle Dennerle-meststoffen is Scaper's Green zeer goed gestabiliseerd, wat een blijvend stabiele werking betekent. Andere meststoffen slaan de actieve ingrediënten na korte tijd neer, te herkennen aan een bruinzwarte verkleuring, en verliezen daarbij hun werkzaamheid. Algen worden actief onderdrukt door regelmatige bemesting en maken geen schijn van kans. Al na een paar weken ziet u zichtbaar succes wanneer uw planten krachtig zijn gegroeid en intense kleuren hebben ontwikkeld. Scaper's Green kan ook worden gebruikt in combinatie met kooldioxidebemesting en is absoluut compatibel met alle aquariumbewoners zoals vissen, slakken, garnalen en krabben, mits correct gedoseerd en gebruikt.

Gebruik:
Doseer wekelijks 10 ml Scaper's Green per 100 liter aquariumwater bij zware beplanting, veel licht en in totaal 30-50% gedeeltelijke waterverversing per week. Met minder beplanting, zwakkere groeiomstandigheden en minder gedeeltelijke waterverversing, de dosis met 50% verminderen. Bij nog intensievere groeiomstandigheden (sterke lichte aquaria) en nog sterkere gedeeltelijke waterverversing, verdubbel de dosering. Doe de meststof in een sterk doorlatende plek van het aquariumwater en schroef de dop er weer op (niet naspoelen met aquariumwater!) Je kunt Scaper's Green ook ideaal gebruiken als dagelijkse meststof. Doseer vervolgens 1/7 van de hierboven aanbevolen wekelijkse dosis.
Met 10 ml tot 100 liter aquariumwater voegt Scaper's Green 1,2 mg/l kalium en 0,15 mg/l ijzer toe.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de Scaper's Green heb je een hoogwaardige meststof in de hand, die ook je scape tot het maximum brengt!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Scaper's Green

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
4 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: