Dennerle PlantaGold 7

Plantenmest

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De PlantaGold 7 is een voedingsreactivator die geschikt is voor het bemesten van waterplanten in zoetwateraquaria en verkrijgbaar is in verschillende units.

Met PlantaGold 7 activeer je voorheen ongebruikte voedingsstoffen in het aquariumwater en zorg je zo voor nog meer plantkracht! Het speciale bio-enzympreparaat zorgt voor meer groeikracht en laat zelfs mooie planten nog mooier bloeien. Bovendien creëert het een groeivriendelijke omgeving, zelfs in aquaria met weinig plantengroei - ondanks bemesting - en helpt het betrouwbaar wanneer de groei is gestopt. De natuurlijke groeistimulerende plantenenzymen stimuleren de celdeling, wat de bladvorming bevordert en de hele plant versterkt. Plantagold7 is een voedingsreactivator: in een aquarium is er een schat aan waardevolle maar ongebruikte voedingsstoffen - in het water, in de bodem of in het slib. De unieke katalysatorfunctie van PlantaGold 7 breekt ze af en maakt ze bruikbaar voor de planten. Zo maak je van je hele aquarium één groeimotor! Het extra actieve gechelateerde ijzer helpt ook om weelderige groene bladeren te krijgen.

Zoals alle Dennerle meststoffen is ook PlantaGold 7 zeer goed gestabiliseerd, wat een blijvend stabiele werking betekent. Andere meststoffen slaan de actieve ingrediënten na korte tijd neer, te herkennen aan een bruinzwarte verkleuring, en verliezen daarbij hun werkzaamheid. Algen worden actief onderdrukt door regelmatige bemesting en maken geen schijn van kans. Al na een paar weken ziet u zichtbaar succes wanneer uw planten krachtig zijn gegroeid en intense kleuren hebben ontwikkeld. PlantaGold 7 kan ook worden gebruikt in combinatie met kooldioxidebemesting en is absoluut compatibel met alle aquariumbewoners zoals vissen, slakken, garnalen en krabben, mits correct gedoseerd en gebruikt.

Gebruik:
Elke 7 dagen een capsule toevoegen aan 50 liter aquariumwater. Trek de capsulehelften uit elkaar over het aquarium en laat het poeder in een dichtere plantenpopulatie in het achterste gedeelte van het aquarium druppelen. De capsulehelften kunnen aan het aquarium worden toegevoegd. Poeder en capsulemateriaal lossen binnen enkele uren op. Bij aquaria met buitenfilters kunt u ook de hele capsule in het filter laten zuigen!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met PlantaGold 7 verander je je aquarium in een groene hel - zo had je het je voorgesteld, toch?

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle PlantaGold 7

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
7 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

7 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder