Dennerle Nano Catappa Barks

Waterverzorging en voedingssupplementen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dennerle Nano Catappa Bark is natuurlijke zeeamandelschors die wordt gebruikt voor wateronderhoud in zoetwateraquaria.

Met de Catappa Bark ondersteunt u de natuurlijke waterverzorging in het aquarium en biedt u uw zuigende meerval (Ancistrus-soort), garnalen en slakken een waardevol voedingssupplement. De baststukken bevatten tal van natuurlijke actieve ingrediënten die een positief effect hebben op het water en de dieren en bevatten waardevolle humus- en fulvinezuren. Ze bevorderen het welzijn, de vitaliteit en de paaibereidheid. Catappa Bark is het recept voor succes van Aziatische kwekers en exporteurs van aquariumvissen. De Catappa Bark zijn gedroogde en met de hand geplukte stukjes bast van de amandelboom Terminalia catappa en voegen natuurlijke stoffen toe aan het water dat de aquariumvissen al gewend zijn uit hun eigen water. De ingrediënten beschermen en versterken de slijmvliezen en kieuwen van de vissen en versterken de schelpen en kieuwen van garnalen en krabben. Ze versterken ook de afweer van het lichaam, remmen schadelijke ziektekiemen en verminderen stress. Met Catappa Bark kunt u schimmelziekten bij uw vissen voorkomen, maar ook het uitzetten van viseitjes. Op een natuurlijke manier vergroot u het foksucces van uw dieren.
Catappa Bark verzuurt het aquariumwater mild en stabiliseert de pH. Dit maakt ze ideaal voor nieuwe inrichting, maar ook als vakantievoer voor meervallen!

Toepassing: 1 bast toevoegen aan 20 liter aquariumwater. Na ongeveer 1-2 dagen is het verzadigd met water en zinkt naar de bodem. Na 4-6 weken komen de actieve ingrediënten vrij of worden de stukjes schors gegeten - dan kun je ze vernieuwen.

Inhoud: 8 stuks van 80mm voor 160 liter

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Catappa Bark is de absolute non-plus-ultra in de aquaristiek en vooral in de fokkerij!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Nano Catappa Barks

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder