Aquael Fish & Shrimp Set DUO

Aquariumset

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

De opvolger van dit product:

Aquael Fish & Shrimp Set DUO D&N
Beschrijving

De Aquael FISH & SHRIMP SET DUO is een compleet uitgeruste aquariumset voor het inrichten van een klein zoetwateraquarium.

Het bestaat uit een moderne container gemaakt van transparante siliconen met een kubusachtige vorm en afmetingen 35x35x40 cm (inhoud 49 l), voorzien van een glazen deksel met een uitsparing voor het installeren van een cascadefilter. Het deksel heeft een SMART OPEN-systeem - eenmaal opgetild hangt het rechtop aan de haak op het achterste glas van het aquarium. De kit bevat ook een mat die de bodem van het aquarium vastzet.

Verlichting in de FISH & SHRIMP SET DUO is een universele LEDDY SLIM DUO SUNNY & PLANT lamp gemonteerd aan de rand van het aquarium. De lamp heeft twee rijen LED's met een totaal vermogen van 10 W (2x 5 W). De helft daarvan zijn SUNNY-diodes die zonlicht uitstralen (kleurtemperatuur 6500 K) en de andere helft zijn PLANT-diodes die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van planten (kleurtemperatuur 8000 K). De lamp zorgt voor een uitgebreide verlichting van het aquarium, die de kleuren van het interieur perfect weergeeft en zorgt voor een snelle, ongestoorde groei van planten. Het gebruik ervan zorgt voor een uniek decoratief effect.

De filtratie in de set biedt een modern en uiterst efficiënt VERSAMAX cascadefilter. Het heeft een traploze capaciteitsaanpassing om de intensiteit van de waterbehandeling aan te passen aan de behoeften. De kit bevat ook een automatische verwarming die een constante watertemperatuur garandeert.

GARNALEN SET DUO zwart
Inhoud (liter) 49
Vermogen (Watt) 10
max. debiet (liter/u) 1200
Afmetingen cm (BxDxH) 35x35x40
vermogen aanpassing Ja
Afstelling richting waterafvoer nee
temperatuurregeling nee
Nauwkeurigheid (°C) 0,5
verlichting LEDDY SLIM DUO
filter FZN 3
verwarming VASTE 50
glasdikte (mm) 4
lumen 860
Kleurtemperatuur (Kelvin) 6500 / 8000
energie klasse A+
Complete set (plug & enjoy) Ja

Volume: 40-50 liter
Merken (Fabrikanten): Aquael
Stroomvoorziening

recensies in Nederlands voor Aquael Fish & Shrimp Set DUO