Tetra StarterLine Kast 105L Zwart

Onderkast voor Tetra Aquarium

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Tetra StarterLine aquariumkast 105L is een speciale zwarte aquarium onderkast voor het Tetra StarterLine aquarium met een inhoud van 105 liter.

Dankzij het moderne, minimalistische design past de Tetra StarterLine aquarium onderkast in het zwart in bijna elke leefomgeving en biedt een veilige standplaats voor uw aquarium. Met zijn gesloten vooraanzicht biedt de onderkast in combinatie met het StarterLine-aquarium de perfecte eenheid. De twee open zijkanten bieden toegang tot de ruime opbergruimte, waarin aquariumaccessoires, voer- en verzorgingsproducten ongemerkt opgeborgen kunnen worden zodat je onderkast er altijd netjes uitziet. Bovendien is hij dankzij de meegeleverde montagehandleiding snel en eenvoudig in elkaar te zetten en bevat hij aan beide zijden een in hoogte verstelbare plank. De vloerplaat zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en beschermt zo uw vloer.
De onderkast is speciaal ontwikkeld voor het Tetra Starter Line Aquarium 105 liter. Omdat de stabiliteit van aquaria een grote rol speelt, heeft de Tetra Starter Line aquariumonderkast een bijzonder stabiel ontwerp met 18 mm dikke zijsteunen. De afmetingen van de onderkast zijn B 76 x H 75 x L 37 cm.

Oliver Knott beveelt aan:

Door het minimalistische design met een gesloten vooraanzicht ziet deze kast er altijd netjes uit en past hij perfect in jouw woonomgeving!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra StarterLine Kast 105L Zwart

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder