Tetra Starter Line Aquarium zwart 105L

Aquarium startset

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Tetra Starter Line LED Aquarium is een complete set incl.

  • Filter Tetra EasyCrystal filterbox (7,5 watt)
  • Verwarming 100 watt
  • 16 watt LED-verlichting
  • evenals voer- en verzorgingsproducten

De Tetra Starter Line LED Aquarium is een complete set inclusief filter, verwarming, LED verlichting, maar ook voer- en verzorgingsproducten en is daarmee een ideale startersset.

Het Tetra Starter Line LED Aquarium maakt het gemakkelijk om met aquaristiek aan de slag te gaan. De eenvoudige bediening en betrouwbare techniek maken dit aquarium dan ook tot een ideale startersset.

De aquaria van Tetra Starter Line zijn ideaal voor alle beginnende aquarianen. De aquaria zijn niet alleen verkrijgbaar in vier verschillende maten, maar zijn ook uitgerust met handige functies en essentiële technische accessoires. Het 54 liter model is bijzonder geschikt voor garnalen en planten. Daarentegen zijn guppy's, platy's en dergelijke ideaal om in een middelgroot aquarium te houden. De glazen aquaria zijn niet alleen bijzonder stabiel. Het sterke glas is ook gemaakt van een speciaal flaot glas dat zorgt voor een onvervormd zicht op uw aquariumbewoners vanuit elke hoek. Daarnaast is de aquariumafdekking bijzonder robuust zodat bijvoorbeeld kreeftachtigen die graag klimmen niet kunnen ontsnappen. Met een praktische voerklep in het deksel kunt u uw dieren gemakkelijk voeren zonder de hoes te hoeven verwijderen. De in het deksel geïntegreerde 6500K LED-verlichting verlicht bovendien uw aquarium met natuurlijk en helder licht en is bijzonder energiebesparend en duurzaam. Bovendien zorgt het meegeleverde Tetra EasyCrysal-filter voor schoon, kristalhelder water, omdat het algen en onzuiverheden op betrouwbare wijze verwijdert. En het werkt als volgt: met biologische filtratie zorgen bio-filterballen en een filterspons ervoor dat nuttige bacteriën zich vestigen. Bij mechanische filtratie daarentegen verwijdert een filtervlies de kleinste zwevende deeltjes uit het water. En het beste van alles: vervangbare filterpatronen besparen u het gedoe van het schoonmaken van het filterhuis. De cartridges zijn gemakkelijk in gebruik zonder dat je handen nat worden. Voor een optimale waterkwaliteit dient u de patronen elke vier weken te vervangen. Een vervangende filterpatroon is bij de set inbegrepen. De eenvoudige installatie en de technische accessoires maken het Tetra Starter Line Aquarium een ideaal aquarium voor elke beginner in de aquaristiek.

  • 54 en 80 liter: 980 lumen en 6500 Kelvin
  • 105 liter: 1880 lumen en 6500 Kelvin

Oliver Knott beveelt aan:

Het Tetra Starter Line LED-aquarium maakt het gemakkelijk om met aquaristiek aan de slag te gaan, omdat alle benodigde materialen al in de set zitten!

Volume: 80-120 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Starter Line Aquarium zwart 105L

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
4 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: