Tetra AquaArt Garnalenaquarium LED 30L

Aquarium startset

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line is een antracietkleurig aquarium met een inhoud van 30 liter, een LED met een lange levensduur en het innovatieve EasyCrystal filter en wordt gebruikt voor het houden van garnalen en krabben.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in je kamer met kleurrijke siergarnalen of rivierkreeftjes. Als biotoop met zijn planten, is de Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

De Tetra AquaArt LED Aquarium 30L creëert met zijn LED-verlichting een prachtige blik in de onderwaterwereld. Door de geïntegreerde dag- en nachtlichtschakelaar komen dwergkrabben en planten op indrukwekkende wijze tot hun recht. Naast de energiebesparende en dus duurzame verlichting bevat de complete set de op elkaar afgestemde filtertechniek. Voer- en verzorgingsproducten ronden de complete set af en maken het opzetten van het aquarium kinderspel.

Het hoogwaardige glazen aquarium (39,5 x 28 x 43 cm) met een inhoud van 30 liter heeft een modern design en effectieve techniek. Het innovatieve Tetra EasyCrystal-filter zorgt voor een efficiënte filtering en wordt geleverd met twee reserve cartridges, die zorgen voor blijvend kristalhelder en gezond water. De filter kan flexibel in het aquarium worden geplaatst, de patronen kunnen eenvoudig om de 4 weken worden vervangen door ze er eenvoudig uit te trekken. Uitspoelen en natte handen zijn niet meer nodig! Dankzij de praktische beugels aan het aquariumframe kan het EasyCrystal-filter eenvoudig op de gewenste locatie worden geplaatst.
De grote, gebruiksvriendelijke openingen in de deksel zorgen voor een gemakkelijke invoer en toegang tot de technologie. De stevige afdekking heeft duurzame LED-verlichting met een levensduur van meer dan 50.000 uur, met dag- en nachtschakeling. Het aquarium bestaat uit 4 mm dik, vervormingsvrij floatglas met afgeschuinde randen.
De complete set bevat ook handige voer- en verzorgingsproducten. Ook wordt de informatieve Tetra-brochure “Opzetten van een dwergkrab- en garnalenaquarium” meegeleverd, wat het starten van een succesvol garnalenaquarium makkelijker maakt. Het moderne design in trendy kleuren maakt deze complete set zeer geliefd, een veilige bediening wordt gegarandeerd door een uitstekende verwerking en hoogwaardige techniek. De complete set is TÜV / GS getest volgens DIN 32622 en CE-gecertificeerd en biedt 3 jaar garantie op de verlijming van het aquarium en de afdekking.

Zo werkt het:
Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Het speerblad is geschikt om te planten, een zeer overblijvende epifyt die snel stenen of wortels zoekt om te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. Planten moeten tijdens het opzetten altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het beste voor de aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of via een plaat gegoten om het substraat niet te verstoren. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelbare verwarming zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.
De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling. Enerzijds maakt dit het water vis- en garnalenvriendelijk. Anderzijds zijn bij inzet van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het giftige ammonium/ammoniak en nitriet soepel verloopt.

Aanbeveling van Oliver Knott

Met de Tetra AquaArt LED Aquarium 30L kan een wonderlijke onderwaterwereld voor dwergkrabben worden gecreëerd - de schakelbare LED zorgt voor geweldige kleureffecten!

Volume: 20-30 liter, 30-40 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra AquaArt Garnalenaquarium LED 30L

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
4 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder