Tetra AquaArt Garnalenaquarium LED 30L

Aquarium startset

€ 99,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Kleur: wit (1 Set)

Bezorging uiterlijk op donderdag, 06. april als je bestelt voor maandag 07:00 uur.

Nog 6 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

  • Buitenafmetingen 39,5 x 28 x 43 cm
  • Hoogwaardige complete set voor het houden en kweken van garnalen en dwergkreeften
  • Hoogwaardig glazen aquarium met inhoud van 30 liter
  • Duurzame en krachtige LED-verlichting met 50.000 branduren
  • met 380 lumen en 6500 Kelvin
  • Hoogwaardige en moderne hoes met geïntegreerde voerkleppen
  • Innovatief Tetra EasyCrystal-filter met twee vervangende filterpatronen

Art. nr.: TET-244894, Inhoud: 1 Set, EAN: 4004218244894

Beschrijving

De Tetra AquaArt LED Aquarium 30L Rivierkreeft is een antracietkleurig aquarium met een inhoud van 30 liter, een longlife LED en het innovatieve EasyCrystal filter en wordt gebruikt voor het houden van garnalen en krabben.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in je kamer met je kleurrijke siergarnalen of rivierkreeftjes. Als biotoop met zijn planten, de decoratie en de onopvallende en duurzame techniek is de Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

De Tetra AquaArt LED Aquarium 30L creëert met zijn LED-verlichting fascinerende inzichten in de onderwaterwereld. Door de geïntegreerde dag- en nachtlichtschakelaar komen dwergkrabben en planten op indrukwekkende wijze tot hun recht. Naast de energiebesparende en dus duurzame verlichting bevat de complete set de op elkaar afgestemde filtertechniek. Voer- en verzorgingsproducten ronden de complete set af en maken het opzetten van het aquarium kinderspel: voor de ideale leefomstandigheden voor krabben en planten!

Het hoogwaardige glazen aquarium (39,5 x 28 x 43 cm) met een inhoud van 30 liter heeft een modern design en effectieve techniek. Het innovatieve Tetra EasyCrystal-filter zorgt voor een efficiënte filtering en wordt geleverd met twee vervangende cartridges, die zorgen voor blijvend kristalhelder en gezond water. Het filter kan flexibel in het aquarium worden geplaatst, de patronen kunnen eenvoudig om de 4 weken worden vervangen door ze er eenvoudig uit te trekken. Uitwassen en natte handen zijn niet meer nodig! Dankzij de praktische beugels aan het aquariumframe kan het EasyCrystal-filter eenvoudig op de gewenste locatie worden geplaatst.
De grote, gebruiksvriendelijke openingsopties in het deksel zorgen voor een gemakkelijke invoer en toegang tot de technologie. De stevige kap heeft duurzame LED-verlichting met een levensduur van meer dan 50.000 uur, met dag- en nachtschakeling. De wastafel bestaat uit 4 mm dik, vervormingsvrij floatglas met afgeschuinde randen.
De complete set bevat ook handige voer- en verzorgingsproducten. Ook wordt de informatieve Tetra-brochure “Opzetten van een dwergkrab- en garnalenaquarium” meegeleverd, wat het starten van een succesvol garnalenaquarium makkelijker maakt. Het moderne design in trendy kleuren maakt deze complete set zeer geliefd, een veilige bediening wordt gegarandeerd door een uitstekende verwerking en hoogwaardige techniek. De complete set is TÜV / GS getest volgens DIN 32622, evenals CE-gecertificeerd en biedt 3 jaar garantie op het verlijmen van het aquarium en de afdekking.

Zo werkt dat:
Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Het speerblad is geschikt om te planten, een zeer overblijvende epifyt die snel stenen of wortels zoekt om te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. Planten moeten tijdens het opzetten altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het beste voor de aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of via een plaat gegoten om het substraat niet te verstoren. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelbare verwarming zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.
De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling van directe vis- of garnalenbouillon. Enerzijds maakt dit het drinkwater vis- en garnalenvriendelijk. Anderzijds zijn bij inzet van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het visgiftige ammonium/ammoniak en nitriet soepel verloopt.

Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra AquaArt LED Aquarium 30L kan een wonderlijke onderwaterwereld voor dwergkrabben worden gecreëerd - de schakelbare LED zorgt voor geweldige kleureffecten!

Volume: 20-30 Liter, 30-40 Liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomaansluiting

Vragen & antwoorden over Tetra AquaArt Garnalenaquarium LED 30L

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

  • Goede middag. Is het Tetra Discovery line AquaArt 30L ook geschikt om koudwatervissen of warmwatervissen in te houden? Groetjes Jordaan!

    1 antwoord, laatste antwoord op 06. maart 2023

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra AquaArt Garnalenaquarium LED 30L

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten