Tetra AquaArt Explorer LED 60L, wit

Aquarium Starter Set

€ 169,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Kleur: wit

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 28. juni als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

Nog 5 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Afmetingen inclusief kap / verlichting 51 x 36 x 61 cm
 • Aquarium in aantrekkelijk "Half Moon"-design met 180° gebogen voorruit
 • Aquarium van hoge kwaliteit met een glasdikte van 6 mm
 • Duurzame en krachtige LED-verlichting van 8,5 watt met een laag stroomverbruik
 • Hoogwaardige transparante afdekking van acrylkunststof met geïntegreerde voerklep
 • Flexibele opties voor optimale integratie van technologie

Je bent op zoek naar bijpassende artikelen voor dit product?

Art. nr.: TET-255999, Inhoud: 1 Set, EAN: 4004218255999

Vaak samen gekocht met Tetra AquaArt Explorer Onderkast 30 / 60L

Tetra AquaArt Explorer LED 60L - wit Tetra AquaArt Explorer Onderkast 30 / 60L - zwart
Tetra AquaArt Explorer LED 60L - wit € 169,99
Tetra AquaArt Explorer Onderkast 30 / 60L € 119,99
Totaalprijs: € 289,98
Beschrijving

De Tetra AquaArt LED Explorer Line Aquarium Set 60 L zwart is een zwarte aquariumset met een gebogen voorruit inclusief techniek.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in de kamer met je kleurrijke siervissen. Als biotoop met zijn planten, de decoratie en de onopvallende en duurzame techniek wordt het aquarium Explorer Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

De aquariumset Tetra AquaArt Explorer Line biedt een modern design gecombineerd met innovatieve technologie, evenals eenvoudige en handige onderhoudsoplossingen voor het creëren van fascinerende onderwaterwerelden. De bijbehorende 8,5 watt LED-lamp zorgt voor een natuurlijke verlichting van het aquarium. Het zeer effectieve Tetra EasyCrystal-filter rondt de complete set af en biedt ideale leefomstandigheden voor krabben en andere ongewervelde dieren en planten. De aquariumset is uitgevoerd in het fraaie "Half Moon" design en heeft een 180° gebogen frontpaneel. Met een glasdikte van 6 mm is het aquarium van bijzonder hoge kwaliteit. De set bevat ook krachtige en duurzame LED-verlichting die met 8,5 watt zeer energiebesparend is. De hoogwaardige, transparante afdekking van acrylkunststof zorgt voor een optimale verlichting van het aquarium en heeft een geïntegreerde voerklep. Dankzij de EasyCrystal-filtertechnologie wordt voor de nodige watercirculatie gezorgd. Een voerproduct is al in de set inbegrepen.

En zo werkt het: De techniek, dwz filters, verwarming en verlichting zijn aangepast aan de grootte van het aquarium en zijn onopvallend. De transparante afdekking van acrylhars ziet er ook zeer filigraan uit en zorgt altijd voor een goed zicht.
Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Het speerblad is geschikt om te planten, een zeer overblijvende epifyt die snel stenen of wortels zoekt om te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. Planten moeten tijdens het opzetten altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het beste voor de aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of via een plaat gegoten om het substraat niet te verstoren. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelbare verwarming zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.
De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling van directe vis- of garnalenbouillon. Enerzijds maakt dit het water vis- en garnalenvriendelijk. Anderzijds zijn bij inzet van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het visgiftige ammonium/ammoniak en nitriet soepel verloopt. Op dezelfde dag is het water dankzij de EasyCrystal filtertechnologie kristalhelder en kunnen de vissen en garnalen gevoerd worden. Na de stress van het transport en om te wennen aan de nieuwe omgeving, een energietoevoer, b.v. B. Tetra Pro-energie.

Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra AquaArt Explorer Line Aquarium Set 60 L ben je goed uitgerust om te beginnen met het bouwen van een aquarium voor kleine vissen en ongewervelde dieren.

Volume: 50-60 liter, 60-80 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra AquaArt Explorer LED 60L

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder