Sera ectopur

Remedie voor infecties

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Sera ectopur is een zuurstofvrij zoutmengsel voor de verzorging en behandeling tegen uitwendige ziekten bij siervissen in zoetwater- en tuinvijvers.

Goede huisvestingsomstandigheden zijn de beste manier om visziekten te voorkomen. Ondanks alle inspanningen zijn ziekten niet altijd volledig te vermijden. Ongeacht of de ziekteverwekkers zijn geïntroduceerd door herbeplanting/herbeplanting of dat andere factoren verantwoordelijk zijn voor de uitbraak, snel en effectief optreden is altijd aan de orde van de dag. De sera producten uit het assortiment "Cure Diseases" begeleiden de therapie vanaf de ondersteunende voorbereiding tot de daadwerkelijke behandeling met gespecialiseerde, effectieve sera geneesmiddelen tot aan de reiniging en biologische reactivering van het water na een succesvolle behandeling.
Vissen zijn over het algemeen gevoelig voor stress door transport, andere of nieuwe toevoegingen, maar ook voor ongunstige omgevingscondities in het aquarium. Dit beïnvloedt vaak het immuunsysteem van de vissen, zodat hun afweer niet meer intact is. Dit uit zich meestal in ziekten zoals ectoparasieten, bacteriën en schimmels, aangezien de gestresste vis bijzonder vatbaar is voor zoiets, maar ook onderhevig is aan extra stress door een ziekte. Met sera ectopur kunnen effectieve remedies worden bereikt. sera ectopur is een zuurstofafgevend zoutmengsel, dat wordt gebruikt om water voor medicamenteuze behandelingen te bereiden en de werkzaamheid ervan ondersteunt dankzij de actieve zuurstof. Daarnaast heeft het een voedende werking bij stress en bij de behandeling tegen uitwendige ziekten van vissen zoals bij ectoparasieten, bacteriën en schimmels.

De vrijgekomen zuurstof heeft een reinigende werking en vergemakkelijkt de ademhaling. Vooral wanneer medicatie nodig is, ondersteunt het zout de regeneratie van de slijmvliezen, die zich opnieuw vormen en daardoor de afweer van het lichaam tegen parasieten of ziekteverwekkers op de huid activeren, zodat ze worden afgestoten.

Aanbevolen dosering
5g (komt overeen met ongeveer een volle theelepel) wordt gelijkmatig verdeeld in 25 liter water.

Sera ectopur wordt gebruikt voor:
- Stress
- Niet lekker voelen
- Ter ondersteuning van medicamenteuze behandeling (tenzij anders vermeld op het medicijn)
- Voor regeneratie

De dosering kan worden aangepast aan de situatie. sera ectopur kan ook voor een zogenaamd "zoutbad" worden gebruikt. Hiervoor moet de benodigde hoeveelheid zout worden opgelost in een bak met aquariumwater. De hoeveelheid zout die door de betreffende vissoorten wordt getolereerd, mag echter niet worden overschreden!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met sera ectopur bereidt u de noodzakelijke medicamenteuze behandeling optimaal voor, zodat uw waardevolle vissen snel door het aquarium suizen!

Merken (Fabrikanten): Sera

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sera ectopur

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder