Sera Cuvetten Aanvullende Set

Watertest

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Sera cuvettensupplementset bestaat uit drie cuvetten voor gebruik bij watertesten of voor het doseren van geneesmiddelen of verzorgingsproducten.

Waterwaarden bepalen
pH-waarde, carbonaathardheid (KH), ammonium en nitriet behoren tot de belangrijkste waterparameters. Extreme afwijkingen van de streefwaarden kunnen plotseling een acuut levensgevaar worden. Wanneer het uiterlijk of het gedrag van de vissen opvallend is, of andere bijzonderheden (bijv. plotseling afsterven van waterplanten) in het aquarium waarneembaar zijn, moeten eerst de basiswaterwaarden worden gecontroleerd. Voor routinecontrole kunnen de gebruiksvriendelijke teststrips worden gebruikt. Voor nauwkeurigere resultaten adviseren wij de test van de Sera Aqua-testbox in een stevige kunststof koffer. Totale hardheid, nitraat, nitriet, fosfaat, ijzer, koper, chloor, silicaat en zuurstof moeten de ervaren aquariaan als gemiddelden in zijn aquarium kennen. Het af en toe controleren van deze waarden is meestal voldoende. Bij vermoeden (bijv. vergiftiging, algenproblemen, kortademigheid) moeten deze parameters nader worden onderzocht.

De hoogwaardige cuvetten van glas zijn ideaal voor gebruik bij sera watertesten, maar ook voor de exacte dosering van medicijnen of verzorgingsbehandelingen in het aquarium. De schaalverdeling is uiterst nauwkeurig en voldoet ruimschoots aan de eisen van een kwaliteitscuvet.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met het sera cuvettensupplement stelt u de dosering exact en correct in!

Merken (Fabrikanten): Sera

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sera Cuvetten Aanvullende Set

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder