JBL PROFLORA CO2 PROFESSIONAL SET V

CO2-bemestingssysteem met CO2/pH-regeling

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

JBL ProScan Recharge
JBL ProScape Volcano
JBL PlanktonPur
Beschrijving

Prachtige planten en bijzonder levendige dieren zijn het resultaat van een optimaal bioklimaat in het aquarium: de juiste pH-waarde, afhankelijk van de visstand, en de bijbehorende CO2-uitstoot hebben een positief effect op de groei, gezondheid en robuustheid van alle aquariumbewoners. Door middel van een intelligent CO2-bemestingssysteem met automatische CO2-afgifte of pH-waarderegeling wordt een nagenoeg perfecte aanvoer gegarandeerd. Dit bemestingssysteem van JBL is speciaal ontwikkeld voor zoetwateraquaria met een inhoud van 40 tot 600 liter en is een onderdeel van de JBL Series V -systemen.

Eenvoudig te installeren: schroef de drukregelaar op een CO2-fles (NIET bij de levering inbegrepen), sluit de slang aan op de bellenteller (incl. terugslagklep) en vervolgens op de reactor in het aquarium. Sluit een pH-elektrode aan (NIET bij de levering inbegrepen) en stel de regelaar in - klaar! Een terugslagklep beschermt de CO2-technologie.

Let op: Voor de inbedrijfstelling moeten een geschikte CO2-fles (wegwerp- of herbruikbaar) en een pH-sensor worden aangeschaft. Beide componenten worden apart aangeboden door JBL.

Bij de levering inbegrepen: een drukregelaar met magneetventiel, een CO2/pH-computer, 3 m slang, een bellenteller met terugslagklep, een TAIFUN SPIRAL CO2-reactor inclusief uitbreidingsset.

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL PROFLORA CO2 PROFESSIONAL SET V

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling