Sera Artemia Broedset

Kweekhulp

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Sera Artemia Broedset is een kweekapparaat voor het zelf kweken van Artemia nauplii.

Jonge dieren in het aquarium hebben niet alleen kleine voedseldeeltjes nodig die ze gemakkelijk kunnen opnemen, maar stellen ook speciale eisen aan de inhoud en vorm van hun voedsel. Het perfect op deze behoeften afgestemde Sera fokvoer bevordert vanaf het begin de gezonde ontwikkeling van de dieren en helpt zo de stofwisseling, groei, kleurontwikkeling en natuurlijk gedrag optimaal te ondersteunen.

Sera Artemia-Mix is een levend opfokvoer voor alle siervissen en ongewervelde dieren in zoet- en zoutwateraquaria. De kant-en-klare instantmix met een gegarandeerd hoog uitkomstpercentage hoeft alleen met water te worden gemengd. Al 24 uur later kunnen de afgewerkte Artemia-nauplii worden afgeroomd en gevoerd. Artemia nauplii zijn het geheim van professionele fokkers! De heerlijke larven van artemia zijn de ideale eerste voeding met waardevolle voedingsstoffen en dragen in belangrijke mate bij aan ontwikkeling en groei. Maar zelfs wendbare vissen en ongewervelde dieren zoals garnalen en krabben en zelfs sommige zachte koralen gebruiken de Artemia als voer. Levend voer bevordert het natuurlijke eet- en jachtgedrag van de dieren.
Met de Sera Artemia Kweekset krijgt u de benodigde apparatuur om Artemia zelf naar behoefte te broeden en bent u dus onafhankelijk van openingstijden en eventueel bedorven levend voerzakken. De Artemia Set bevat 1 Artemia zeef, 1 stop, 1 O-ring als fitting voor grotere flessen, 1 luchtslang 2m, 2 standpijpen 5/4'' - 145 mm, 1 Sera Artemia-Mix, 18 g.
Sluit het apparaat aan op een in de handel verkrijgbare aquariumluchtpomp (niet meegeleverd) en start vandaag nog met de productie van levend voer!

Voedingsadvies: De volledige zakinhoud (zoutmengsel met Artemia-cysten) wordt geroerd in 500 ml kraanwater. De partij wordt 24 uur goed belucht bij 26-28°C. Hierna worden de Artemia afgeroomd en naar behoefte gevoerd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Sera Artemia Mix kun je je eigen levend voer brouwen en kijken hoe je dieren jagen!

Merken (Fabrikanten): Sera

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sera Artemia Broedset

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder