Olibetta Steen met meerdere gaten - Decoratieset

Spectaculaire structuren

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De spectaculaire structuren van deze natuurstenen zijn een absolute blikvanger in het zoetwateraquarium en ook in het terrarium, en de stenen kunnen worden vergroend met epifytische planten. Gatensteen bevat kalk en kan het water in het aquarium iets verharden.

De lichtbeige tot gebroken witte steen met meerdere gaten is een klassieke lichte aquariumsteen. De met de hogedrukreiniger gereinigde stenen lijken van het oppervlak vrij glad, maar zijn bezaaid met vele kleine en grote gaten en kraters. Vissen, krabben, garnalen en garnalen vinden hier op verschillende niveaus perfecte, volledig natuurlijke schuilplaatsen.

Hier koop je de hole rock als een heel speciale Olibetta Edition. We hebben de set samengesteld en de stenen zorgvuldig uitgezocht. Op de doos ziet u een stapsgewijze beschrijving met foto's die u enkele ideeën zullen geven over hoe u deze stenen het meest effectief in het aquarium kunt gebruiken.

Gatenrots is geweldig om te planten door simpelweg een varen of andere epifytische plant in een van de gaten te steken - je kunt jezelf het gedoe besparen om het los te maken. Hole rock is erg populair in aquaria met hard water - het is bijvoorbeeld geweldig voor cichliden uit Lake Malawi of Lake Tanganyika. Omdat het kalkhoudend is, kan het zacht water uitharden.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Oldies but Goldies - Geperforeerd gesteente wordt al zo lang in de aquaristiek gevonden dat het een echte klassieker is voor een hardwaterbiotoop in het aquarium.

Merken (Fabrikanten): Olibetta
Informatie over natuurlijke decoratie
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Steen met meerdere gaten - Decoratieset

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder