Olibetta Meervalparadijs halfrond - 1 grot & 1 tunnel gecombineerd

Aquariumdecoratie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Olibetta Rode moeraswortel
Olibetta Zwarte Premium Lava
Olibetta T-shirt zwart
Beschrijving

Met het halfronde gezaagde meervalparadijs van natuurlijk hout heb je zowel een gesloten als een open tunnel. Zo kunnen je holbewoners precies het type woning kiezen dat ze het beste vinden. Het meervalparadijs is geschikt voor meervallen, rivierkreeften en grotkwekende cichliden en andere grotkwekers zoals grondels en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Deze natuurlijke aquariumdecoratie is 12-16 cm lang en 18-25 cm hoog. Beide tunnels hebben een diameter van 4 cm - zeer geschikt voor meervallen ter grootte van een meerval of voor kleinere soorten cichliden uit Zuid-Amerika, voor grondels en kleinere rivierkreeften.

De aan de achterkant afgesloten grot is de perfecte paaiplaats voor grotkwekers in het aquarium. Hier kan niemand van achteren naar binnen sluipen en de eieren pikken. De grot, die aan de achterkant open is, laat de holbewoner daarentegen via de achteringang verdwijnen als iemand zijn mooie appartement wil betwisten.

Het meervalparadijs van echt hout is een gekweekt natuurproduct. Het lijkt een beetje op een halve boomstam die in het water is gevallen. Houd er rekening mee dat uw aquariumgrotbewoners graag een zekere mate van keuze hebben wanneer ze op zoek zijn naar huisvesting - er moeten altijd een of twee schuilplaatsen meer beschikbaar zijn dan ze eigenlijk nodig hebben.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Je kunt het meervalparadijs nog natuurlijker maken met een groene deken van mos of met een varen (of met een combinatie van planten). De beste manier om dit te doen is met JBL's ProHaru Rapid snelwerkende kleefgel, maar planten met nylondraad werkt ook best goed als je redelijk bekwaam bent.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Meervalparadijs halfrond - 1 grot & 1 tunnel gecombineerd