Olibetta Grind Taler Grind 4-8mm

Natuurlijke grindmix

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Wij hebben de Olibetta Aquarium Grind Mix samengesteld uit perfect op elkaar afgestemde natuurlijke grindsoorten in bijpassende kleuren.

Dit grind wordt gekenmerkt door zijn platte vorm. Met dit prachtige type grind kun je perfecte accenten in een aquascape aanbrengen, de platte kiezels nodigen letterlijk uit tot flitsen en ze zien er helemaal natuurlijk uit.

Het natuurlijke grind past perfect bij de kleur van je aquascape

Je kunt dit aquariumgrind uitsluitend in het aquarium gebruiken of samen met andere soorten grind. Het is geweldig voor een verandering in de lay-out in het aquarium of aquascape. Je kunt het daarnaast gebruiken om afzonderlijke gebieden prachtig te accentueren. De randen van de kiezels zijn afgerond, zodat geen van je aquariumbewoners zich kan verwonden

De Olibetta natuurlijke grindmix voor aquaria is niet alleen heel decoratief, maar werkt ook als een natuurlijk biologisch filter, dat het water in je aquarium of aquascape revitaliseert door organische waterverontreinigingen in het aquariumwater af te breken. Het natuurlijke grind moet voor gebruik grondig worden afgespoeld met koud water om eventuele slijtage en stof veroorzaakt door het transport te verwijderen.

Onze deskundige Oliver Knott raadt aan:

Dit natuurlijke grindmengsel is iets heel speciaals. Je kunt het perfect gebruiken om je aquascape of aquarium lichter te maken en het er heel natuurlijk uit te laten zien.

Korrelgrootte: 4-8 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Grind Taler Grind 4-8mm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder