Amtra ALUX 450 LED Combinatie Grijs

Duurzame en milieuvriendelijke aquariumoplossing

Bestseller

€ 1.499,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 Set

Tijdelijk niet leverbaar Helaas hebben we op dit moment geen informatie over wanneer dit product weer beschikbaar zal zijn. Klik op "Melden wanneer beschikbaar" hieronder en wij zullen je direct informeren wanneer het product weer beschikbaar is.

Kenmerken & Voordelen

 • Milieuvriendelijke & duurzame productie
 • Aluminium frame & deksel
 • Energiebesparende LED's
 • 64 watt - 8930 lumen - 7100 Kelvin
 • Onderkast met praktische functies
 • Aquarium 150 x 55 x 65 cm
 • Kasthoogte 83 cm
 • Inhoud 450 liter

Art. nr.: AMT-A2101233, Inhoud: 1 Set, EAN: 8023222262331

Beschrijving

ALUX is de energiebesparende aquariumoplossing van Amtra, waarbij duurzaamheid en milieubescherming de belangrijkste rol spelen, zoals je kunt zien in de volgende voorbeelden:

 • Kleine onderdelen worden gemaakt van het plastic dat bij de eerste productie over was, zodat eventuele grondstoffen hergebruikt werden.
 • De aquaria worden in Europa geproduceerd zodat de CO₂-uitstoot tijdens de fabricage zo laag mogelijk wordt gehouden;
 • De productie-installatie produceert 50% van de elektriciteit die het verbruikt zelf met behulp van fotovoltaïsche systemen en gebruikt dus energie uit hernieuwbare bronnen
 • Overtollige grondstoffen en productieafval worden voor 100% gerecycled.

Het frame en de deksel van het Amtra Alux Aquarium zijn gemaakt van 100% aluminium. Het aquariumframe heeft geen verbindingspunten in de hoeken, wat niet alleen bijdraagt aan de ongelooflijke stabiliteit, maar ook een zeer modern en minimalistisch design benadrukt. De deksel is voorzien van verschuifbare aluminium platen. Naast deze praktische schuiffunctie kunnen de panelen ook volledig verwijderd worden om een betere toegang tot het aquarium te krijgen. In de aquariumafdekking is ook een opening voor automatisch voeren geïntegreerd.

De duurzaamheid van de Amtra ALUX-aquaria weerspiegelt ook de nieuwe generatie leds die worden gebruikt. Dit zijn standaardlampen die een hoge energie-efficiëntie hebben met een laag energieverbruik. Het bijzondere aan de leds is dat je de lichtopbrengst en de dag- en nachttijden kunt aanpassen, wat het stroomverbruik aanzienlijk vermindert en dus een positief effect heeft op de elektriciteitsrekening! De lampen zijn verplaatsbaar.

De aquarium onderkast maakt ook indruk met een aantal praktische functies. De deur heeft aan de binnenkant magnetische gereedschapshouders voor snelle toegang. De onderkast is ook voorzien van led-binnenverlichting – het licht gaat aan als de deur wordt geopend en gaat automatisch uit als deze wordt gesloten. Ook hebben de kastdeuren praktische deurdempers die ervoor zorgen dat de deuren zacht en stil sluiten. De kastplanken kunnen zonder problemen worden verwijderd.

Met Amtra ALUX kun je jouw droom van een betoverende onderwaterwereld waarmaken, maar dan "in het groen" omdat je het milieu niet schaadt!

Merken (Fabrikanten): Amtra
Toebehoren:
Videos bij product:

Video's over het product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Amtra ALUX 450 LED Combinatie Grijs

Vergelijkbare producten

  Anderen kochten ook: