Olibetta Gravel Slate Gray 1-2mm

Gekleurd grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dit fijnkorrelige Olibetta-grind voor zoetwateraquaria is ideaal voor aquaria waarin meervallen en andere bodembewonende aquariumdieren worden gehouden. Het is ook geschikt voor dwerggarnalen omdat ze de deeltjes graag verplaatsen. Het Ollibetta-grind is afgerond en de afwezigheid van scherpe randen minimaliseert het risico op verwonding van de aquariumbewoners.

Er kan geen voer uitspoelen naar de fijnkorrelige grond, maar de plantenwortels krijgen nog steeds voldoende voedingsstoffen en het grind verdicht zich niet. Olibetta-grind is gecoat met duurzame, elastische kunsthars en we garanderen dat het vrij is van verontreinigende stoffen en waterneutraal. Olibetta aquariumgrind is gecertificeerd volgens DIN EN 71, deel 3, wat inhoudt dat het voldoet aan de hoge eisen voor kinderspeelgoed. Het is zowel medicijnresistent als CO2-resistent.

Het fijne grind kan alleen of samen met andere kleuren worden gebruikt - zelfs met verschillende korrels kun je perfecte accenten leggen! Olibetta-grind voor het aquarium fungeert ook als biologisch filter met een enorme capaciteit. Het aquariumgrind is bijzonder effectief in combinatie met een vloerwasser of vloerverwarming. De fijne korrelgrootte van 1-2 mm is geschikt voor normale gemeenschappelijke zwembaden en vooral voor aquaria met bodembewoners.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Dit fijnkorrelige aquariumgrind is een supergoed alternatief voor grover grind. Het is vooral geschikt voor bodembewoners in het aquarium.

Korrelgrootte: 1-2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Slate Gray 1-2mm

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder