Olibetta Gravel Pebble black 2-7cm

natuurlijke kiezelstenen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Deze natuurlijke kiezelstenen van Olibetta voor het aquarium zijn 5 tot 7 cm groot - geweldige blikvangers in het aquarium of aquascape! Deze natuurlijke kiezelstenen laten niets los in het water en verharden niet. Met de Pebbles breng je volledig natuurlijke ovale tot ronde vormen in je aquascape of aquarium, wat perfect is voor een rivieraquarium en voor een aquascape met een rustige, harmonieuze uitstraling.

Olibetta Natur Pebbles zijn niet gecoat. Je kunt verschillende maten in je aquarium gebruiken - je kunt ermee spelen en het hele aquariumontwerp er heel natuurlijk uit laten zien. Individuele kiezelstenen zien er ook geweldig uit in het aquarium of aquascape. Vooral in combinatie met Olibetta natuurgrind of gekleurd grind zien de kiezels er perfect uit als aquariumstenen.

U kunt de ronde stenen ook heel goed gebruiken om ze bijvoorbeeld te bekleden met een zelfgemengde voerpasta van spirulina-algen - hiermee kunt u uw groeieters in het aquarium heerlijk verwennen. Was de Natur Pebbles a.u.b. kort met koud water voordat u ze in uw aquarium gebruikt, zodat eventuele slijtage en stof veroorzaakt door transport kunnen worden weggespoeld.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

De ovale tot ronde natuurlijke kiezels zijn echt geweldig voor een biotoopaquarium of een stroomaquarium - maar ook een geweldige blikvanger voor andere soorten aquascapes en aquaria.

Korrelgrootte: 2-7 cm
Merken (Fabrikanten): Olibetta
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Pebble black 2-7cm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
7 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

7 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder