Olibetta Gravel Multicolor 2-3mm

Gekleurd grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het gekleurde Olibetta grind voor het aquarium is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Wij werken volgens de norm DIN EN 71, deel 3, zodat ons grind voldoet aan de Duitse industrienorm voor speelgoedveiligheid.

Dankzij de coating met een duurzame, elastische kunsthars geeft het grind absoluut niets af aan het water, is het bestand tegen chemicaliën en CO2-bestendig. Je kunt het grind alleen of als gekleurd accent gebruiken, je kunt de kleuren mengen of parallel aan elkaar gebruiken en spelen met verschillende korrels... je fantasie kent hier geen grenzen.

Naast zijn decoratieve functie heeft Olibetta-grind voor het aquarium ook een positief effect op het biologisch evenwicht, omdat het als natuurlijk biologisch filter fungeert. De ronde vorm zorgt ervoor dat je aquariumbewoners zich geen pijn kunnen doen. De verschillende korrelgroottes worden aanbevolen voor kleine gezelschapsaquaria en vooral voor grotere aquariumdieren met een actieve stofwisseling.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Dit grind is gegarandeerd niet giftig en stimuleert de creativiteit. De korrelgrootte van 2-3 mm is zeer schoon te houden en is perfect te gebruiken met een vloerwasser of vloerverwarming.

Ons grind is geplastificeerd en mag daarom voor gebruik slechts kort en koud worden uitgewassen om transportgerelateerde slijtage te verwijderen. Het grind mag niet heet worden afgespoeld of boven de aquariumtemperatuur worden verwarmd.

Korrelgrootte: 2-3 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Multicolor 2-3mm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder