Olibetta Gravel Fall 2-3mm

Gekleurde grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het kleurrijk gekleurde grindmengsel van Olibetta voor het aquarium is opgebouwd uit meerdere kleuren die passen bij de uitstraling en het thema. Met deze aantrekkelijke mengeling maakt u uw aquarium optisch perfect los. Het Olibetta gekleurde grindmengsel is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Het is vervaardigd volgens de DIN-norm voor speelgoedveiligheid, DIN EN 71, deel 3. De coating met permanent elastische kunsthars zorgt ervoor dat het grind absoluut waterneutraal, medicijn- en CO2-bestendig is.

Je kunt accenten maken met verschillende korrels, of je kunt verschillende kleuren mengen, ze parallel aan elkaar gebruiken... wat je fantasie maar wil. Het Olibetta gekleurde grindmengsel voor aquaria heeft niet alleen een decoratief effect, maar werkt ook als een enorm biologisch filter - voor een optimale biologische balans in uw aquarium.

De ronde vorm van het grind minimaliseert het risico op verwonding van uw huisdieren in het aquarium. Wij adviseren de wat grovere korrelgrootte van 2,0-3,0 mm voor normale gezelschapsaquaria en vooral voor grotere aquaria met bewoners met een actieve stofwisseling. Het is ideaal voor gebruik met een vloerverwarming of een vloerwasser.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Deze geweldige gekleurde grindmengsels laten gegarandeerd niets in het water los. Hier kunt u uw aquarium naar uw stemming inrichten. De iets grovere korrelgrootte van 2-3 mm is gemakkelijk schoon te maken.

Ons gekleurde grind is geplastificeerd en mag daarom voor gebruik slechts kort en koud worden gewassen om slijtage door transport te verwijderen. Het grind mag niet heet worden afgespoeld of boven de aquariumtemperatuur worden verwarmd.

Korrelgrootte: 2-3 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Fall 2-3mm

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder