Olibetta Gravel Desert Storm, 1-2 mm

Aquariumgrind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Olibetta grindmix bestaat uit waterneutraal fijnkorrelig natuurlijk grind in harmonisch gekozen kleuren. Het Olibetta natuurgrind verhardt het water niet en is ideaal voor elk zoetwateraquarium.

De fijnere korrel is een perfect alternatief voor grover grind. Het fijne aquariumgrind met afgeronde korrels is ook ideaal voor alle aquaria met bodembewoners. Pantsermeervallen graven graag in het fijne grind en kauwen erop voor voedsel. Het voedsel kan niet in het fijnkorrelige substraat sijpelen, wat de waterkwaliteit in je aquarium ten goede komt.

Het fijne grind verdicht niet, zodat de wortels van je aquariumplanten toch voldoende voedingsstoffen krijgen en mooi kunnen groeien. Gebruik het fijne natuurlijke grind alleen of samen met andere grindkleuren en korrelgroottes als accent, bijvoorbeeld voor een zandpad of een gesuggereerde waterloop in je aquascape. Olibetta natuurgrind voor aquaria ziet er niet alleen goed uit, het heeft ook voordelen als effectief biologisch filter. Het vervult deze functie perfect in combinatie met een bodemspoeling of bodemverwarming. Het natuurlijke grind moet voor gebruik grondig worden afgespoeld met koud water om slijtage en stof veroorzaakt door het transport te verwijderen.

Onze deskundige Oliver Knott raadt aan:

Dit fijnkorrelige aquariumgrind is echt geweldig, als alternatief voor grover grind of voor accenten in de aquascape. Het is bijzonder geschikt voor aquaria met bodemvissen en ongewervelde dieren.

Korrelgrootte: 1-2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Desert Storm, 1-2 mm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder