Olibetta Gravel Black Zambia 3-5mm

natuurlijk grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dit prachtige natuurgrindmengsel van Olibetta voor het aquarium is zorgvuldig samengesteld uit verschillende kleuren natuurgrind. Het aquariumsubstraat hardt niet uit en heeft geen invloed op de waterwaarden.

Met dit zeer fraai ogende natuurgrind richt u uw aquarium optimaal in. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik verschillende korrels van dezelfde kleurenmix of totaal verschillende kleuren.

Het natuurlijke grindmengsel van Olibetta voor aquaria is niet alleen decoratief, het werkt ook als een groot biologisch filter en zorgt voor een optimale biologische balans in het aquarium.

Door de ronde vorm van de grindkorrels is er geen risico op verwondingen voor uw aquariumbewoners. De iets grovere korrel werkt heel goed samen met een vloerwasser of vloerverwarming. Het is ideaal voor normale gemeenschapsaquaria en ook voor grotere aquaria met grote inwoners die gezegend zijn met een actief metabolisme. Het natuurgrind dient voor gebruik kort met koud water te worden afgespoeld om slijtage door transport te verwijderen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de geweldige natuurlijke grindmengsels van Olibetta kunt u uw aquarium naar uw eigen ideeën vormgeven. De iets grovere korrel is zeer eenvoudig schoon te houden en de ronde korrels van grind zijn erg prettig voor uw bewoners.

Korrelgrootte: 3-5 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Black Zambia 3-5mm

7 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
8 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

8 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 7 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder