Juwel Nitrax

Voor schone aquaria

€ 3,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: Compact M

Bezorging uiterlijk op woensdag, 13. december als je bestelt voor donderdag 06:00 uur.

Op voorraad

Punctuele levering vóór de Kerstdagen: Bestel vóór do, 14. dec. 23:59 uur . Meer informatie

Volumekorting beschikbaar!

  • vanaf 6 voor maar € 3,59 / stuk -10%

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Onderdeel van het Juwel filtersysteem
  • Vermindert nitraat
  • Verhoogt de vitaliteit van de vissen
  • Bevordert de plantengroei
  • Werkt puur biologisch

Art. nr.: JUW-102134, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4022573880557

Vaak samen gekocht met Nitraatverwijderaar - zoetwater & zeewater

Juwel Nitrax - Compact M Nitraatverwijderaar - zoetwater & zeewater - 118 ml
Juwel Nitrax - Compact M € 3,99
Nitraatverwijderaar - zoetwater & zeewater € 3,99 (€ 33,81 / L)
Totaalprijs: € 7,98
Beschrijving

De Juwel Nitrax is een nitraatverwijderaar die een essentieel onderdeel is van het Juwel filtersysteem en gebruikt speciale bacteriën om giftige stofwisselingsproducten in uw aquarium af te breken.

In uw aquarium moeten alle bewoners zich zo comfortabel mogelijk voelen. Naast het voeren en bemesten van uw waterplanten, omvat dit ook het schoonmaken en het regelmatig gedeeltelijk verversen van water. Gebruik een goed binnenfilter, zoals de Juwel Bioflow binnenfilter, om ervoor te zorgen dat uw aquariumwater altijd zo schoon mogelijk is en dat veel nuttige bacteriën zich kunnen nestelen.

De Juwel Bioflow is meermaals wetenschappelijk getest door onafhankelijke instituten en is al lang een van 's werelds toonaangevende filtersystemen in de moderne aquaristiek en heeft zich al miljoenen keren bewezen. Het Juwel Bioflow filtersysteem wordt gekenmerkt door zijn bijzonder grote filtervolume. Dit biedt ruimte voor een uitstekende mechanische, chemische en biologische filtratie en zorgt voor een lange levensduur van het filter en lange onderhoudsintervallen. De constructie van het filter geeft je ook gemakkelijke toegang tot de pomp en verwarming en het gebruik van speciale filtermanden zorgen voor een gemakkelijke verwijdering en reiniging van de filtermedia.
Het unieke dubbele stromingsprincipe van het Juwel BioFlow filtersysteem zorgt ervoor dat verschillende stromingssnelheden in het filter worden bereikt en draagt zo aanzienlijk bij aan de uitzonderlijk hoge filterprestaties van het Bioflow systeem. Een relatief hoog debiet is bijzonder voordelig voor mechanische en chemische filtratie in het bovenste filtergebied. Een langzamer debiet in het onderste gedeelte van het filter bevordert daarentegen een optimale ontwikkeling van anaërobe bacteriën, die van essentieel belang zijn voor biologische filtratie.

Juwel Bioflow filters zijn uitgerust met een zeer efficiënte en fluisterstille Eccoflow circulatiepomp, waarvan de prestaties wetenschappelijk zijn afgestemd op de grootte van het filtersysteem. De Bioflow-filters zijn ook voorbereid om de Juwel-verwarmers op te nemen, die daarom optimaal in de waterkringloop zijn geïntegreerd en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in alle delen van uw aquarium. Het Bioflow filtersysteem heeft geen prestatieverlagende slangaansluitingen nodig, die vaak de oorzaak zijn van lekkage. Het Bioflow systeem is dan ook de veiligste manier om het water in het aquarium te filteren.

Elk Bioflow-systeem is uitgerust met vijf hoogwaardige filtermedia. De 4e plaats is de Nitrax-spons, een speciaal filtermedium dat speciale micro-organismen bevat om giftige stofwisselingsproducten (ammonium/nitraat) af te breken. Dit vermindert het risico op vissterfte. Bovendien vermindert Nitrax de algengroei aanzienlijk door de anaërobe afbraak van nitraat en bevordert zo de vitaliteit van uw vissen.

Nitrax M: 9,5 x 9,5 x 4,5 cm
Nitrax L: 12,5 x 12,5 x 5 cm
Nitrax XL: 15 x 15 x 5 cm

Geschikt voor: Filtermedium Nitrax
m L XL
Rio 125 LED standaard
Rio 180 LED standaard
Rio 240 LED standaard
Rio 300/350 LED's standaard
Rio 400/450 LED's standaard
Vision 180 LED standaard
Vision 260 LED standaard
Vision 450 LED standaard
Driehoek 190 LED standaard
Trine 350 LED standaard
Lido 120 LED standaard
Lido 200 LED standaard
Primo 110 LED standaard

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De Juwel Nitrax helpt u om de stikstof in het aquarium betrouwbaar te verminderen - uw vissen en planten zullen u dankbaar zijn!

Merken (Fabrikanten): Juwel
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor Juwel Nitrax

15 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
60 (98%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (1%)

61 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
15 recensies in andere talen

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: