JBL FilterStart, 10 ml

Vloeibare bacteriën

€ 4,99

(€ 499,00 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 10 ml

Bezorging uiterlijk op woensdag, 17. april als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Om het filter biologisch te starten
 • Bij het opzetten
 • Na filterreiniging en medicatiegebruik

Art. nr.: JBL-2518200, Inhoud: 10 ml, EAN: 4014162251824

Beschrijving

JBL FilterStart zijn vloeibare levende reinigingsbacteriën voor het activeren van nieuwe en gereinigde filters in zoet- en zeewateraquaria. Vissen en ongewervelde dieren moeten zich in het aquarium net zo prettig voelen als in de natuur. Bereid daarom het aquariumwater voor volgens de biotoop en bescherm zo de aquariumbewoners. Voor nieuwe opstellingen en gedeeltelijke waterverversing heeft het aquarium nuttige bacteriën nodig om het aquariumwater biologisch te reinigen en vervuilende stoffen snel af te breken. JBL FilterStart activeert nieuw filtermateriaal, gereinigde filters en filters na medicatiegebruik. Het zorgt voor schoon water en een snelle afbraak van ammonium/ammoniak en nitriet. JBL FilterStart wordt gebruikt voor waterverversing, nieuwe installaties en na visziektes. Deze bacteriestarter bevat zeer actieve nuttige levende bacteriën die verontreinigende stoffen, visuitwerpselen en ander afval snel afbreken.

Een stabiel evenwicht in het aquarium draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid van de te verzorgen vissen en vooral gevoelige bewoners profiteren van minder schommelingen. JBL FilterStart vermindert visverliezen als gevolg van fluctuerende waterwaarden en creëert een omgeving die geschikt is voor de biotoop.

Bij gebruik van JBL Denitrol en JBL FilterStart (15 minuten na toevoeging van JBL Biotopol) worden direct grote hoeveelheden bacteriën toegevoegd.Als de eerste vissen de volgende dag worden uitgezet, krijgen deze bacteriën ook voedsel en beginnen ze zich te vermenigvuldigen. Dit zorgt ervoor dat er vanaf het begin voldoende bacteriën aanwezig zijn en dat noch ammonium/ammoniak noch nitriet een probleem wordt.

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht.

Toepassing
Bevochtig de filtermassa's met aquariumwater en schud de inhoud van de fles krachtig, verdeel de volledige inhoud gelijkmatig over de filtermassa's, stel het filter in werking.

Belangrijk!
Om de reinigingsbacteriën te beschermen, moet vers kraanwater minimaal een uur met JBL Denitrol worden behandeld VOORDAT het wordt gebruikt met JBL FilterStart!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL FilterStart activeert nieuw filtermateriaal en gereinigde filters met nieuwe reinigingsbacteriën en zorgt zo voor optimale waterwaarden.

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL FilterStart

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
6 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

6 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder