JBL ProSilent Control

Instelbare precisie-luchtklep

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De JBL ProSilent Control is een regelbare precisie-luchtklep en dient voor het gebruik van meerdere luchtaangedreven verbruikers met 4/6 mm in het aquarium.

De gasuitwisseling in het aquarium vindt voornamelijk plaats via de oppervlaktebeweging van het water, waarbij atmosferische zuurstof in het aquariumwater wordt gebracht. Sommige factoren verminderen echter het zuurstofgehalte in het aquarium aanzienlijk: stijgende temperaturen, gebrek aan CO2-nachtelijke stopzettingen, medicijnen en meer.

In aquaria met weinig oppervlaktestroming kan hier snel een tekort ontstaan. Ook de plantenmassa is cruciaal: hoewel veel planten overdag vitale zuurstof produceren, ademen ze 's nachts ook kooldioxide uit omdat ze zonder licht geen fotosynthese ondergaan. Vooral hier kan het gebruik van een luchtpomp voordelig zijn om onnodige permanente pH-schommelingen 's nachts te voorkomen, waarmee de meeste vissen bovendien aanzienlijke problemen hebben. Door de resulterende waterbeweging wordt het (overtollige) CO2 actief afgevoerd en komt er zuurstof uit de lucht in het aquariumwater.

Makkelijke installatie
De afsluiter wordt aangesloten op de luchtslang van de luchtpomp (luchtslang en luchtpomp niet inbegrepen). De JBL ProSilent Control heeft 2 nauwkeurige en individueel instelbare fijnnaaldventielen, die voor een nauwkeurige luchttoevoer zorgen. Het ventiel is uitbreidbaar en kan met een muurbeugel aan de muur worden bevestigd. Elke slangaansluiting heeft zijn eigen schroefvergrendeling.

Levering:
JBL ProSilent Control afsluitkraan, uitbreidbaar

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de JBL ProSilent Control kan de optimale zuurstoftoevoer in het aquarium worden geproduceerd!

Merken (Fabrikanten): JBL

recensies in Nederlands voor JBL ProSilent Control

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder