JBL ProPond Biotope XS 0,53kg

Vijvervoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL ProPond Biotope XS is een zinkend volledig voer volgens de NEO-index in parelvorm voor kleine biotoopvissen van 5-15 cm, die bij temperaturen tussen 10-30°C of het hele jaar door in de vijver kan worden gevoerd.

De betere verteerbaarheid van ProPond Biotope XS wordt bevorderd door prebiotische ingrediënten, wat zorgt voor een betere waterkwaliteit. Het fijn afgestemde fosfaatgehalte vermindert ook de troebelheid van het water en remt zo de algengroei. Naast het seizoensconcept biedt JBL ProPonds speciale FunctionFood-soorten die alleen of als extra aanvulling voor speciale behoeften of als traktatie kunnen worden gevoerd. ProPond Biotope XS zijn kleine, 1,5 mm zinkende voerkorrels met 34% eiwit, 8% vet, 4% ruwe celstof en 12% ruwe as.

Naast koi en goudvissen houden veel vijverbezitters andere “inheemse” vissoorten in hun vijver. Deze Midden-Europese of Noord-Amerikaanse vissoorten worden biotoopvissen genoemd. De meest voorkomende soorten zijn meeldauw, grondel, winde en goudwinde, driedoornige stekelbaars, bittervoorn, witvis, enz. De meeste biotoopvissoorten voeden zich met kleine dieren. Sommige soorten eten ook plantaardig materiaal. Omdat goudvissen en koi een ander voedselspectrum en vaak een andere grootte hebben, moeten biotoopvissen, die meestal aanzienlijk kleiner zijn, worden gevoerd met een speciaal biotoopvisvoer zoals JBL ProPond Biotoop. Het voer biedt een optimaal uitgebalanceerde voeding met kleine kreeftachtigen. Goudvissen en koi eten zeker ook JBL ProPond-biotopen als ze gevoerd worden. Dit is echter geen probleem, aangezien ze ook graag eten en de ingrediënten van het voer verdragen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL ProPond Biotope XS is een volledig voer voor biotoopvissen, dat zich dankzij de zinkende voerparels op de bodem kan aanpassen.

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Vijvervissen, Goudvissen

recensies in Nederlands voor JBL ProPond Biotoop XS 0,53 kg

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder