JBL ProFloraStart Substraat

Langdurige voedzame grond

€ 16,99

(€ 5,66 / kg, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 3kg

Bezorging uiterlijk op donderdag, 15. juni als je bestelt voor maandag 07:00 uur.

Nog 1 stuk op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

  • Basisverzorging voor planten: mestset voor zoetwateraquaria met langdurige voedingsbodem, basisbemesting en dagelijkse mest
  • Langdurig voedingsbodemmengsel AquaBasis plus voedingsstofopslag bevat belangrijke plantenvoedingsstoffen zoals b.v. B. ijzer en klei
  • Slaat voedingsstoffen op en geeft ze vrij wanneer nodig
  • Basisbemesting Ferropol en dagbemesting Ferropol 24
  • 1 emmer ProFloraStart Set incl. voedingsbodemmengsel AquaBasis plus, basisbemesting Ferropol, dagbemesting Ferropol24

Art. nr.: JBL-2021700, Inhoud: 3 kg, EAN: 4014162202178

Beschrijving

JBL ProFloraStart Set is een startset voor plantenbemesting voor zoetwateraquaria en bevat zowel een voedingsmengsel als een basisbemesting en een dagelijkse meststof die zorgt voor sterke plantenwortels en weelderige plantengroei voor aquariumplanten in zoetwateraquaria. Het product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.

Toepassing
JBL ProFlora AquaBasis plus wordt onder de ondergrond geplaatst en afgedekt met een laag gewassen ondergrond. Het effect houdt minimaal 5 jaar aan. Omdat de meeste aquariumplanten hun voedingsstoffen voornamelijk via de wortels opnemen, is het belangrijk om ze van voedingsstoffen te voorzien. JBL AquaBasis Plus bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde en krachtige groei van aquariumplanten. De functie is te vergelijken met een goed opgeladen accu: JBL AquaBasis Plus levert direct de energie (voedingsstoffen) voor de planten en kan bij lege accu weer worden opgeladen met vloeibare mest. Voor een optimale plantenverzorging raden wij daarom de andere mestproducten van JBL in combinatie aan, die wortelmest, bladmest, langdurige mest en dagmest bieden. De meststof voorkomt en corrigeert gebreksverschijnselen, zoals ijzer- en kaliumtekorten. De algengroei wordt verhoogd door de optimale groeibevordering van de planten.

Tip
Veel vitale sporenelementen kunnen niet worden "opgeslagen" omdat ze erg gevoelig zijn en andere verbindingen zich zeer snel zouden vormen en falen in de omgeving van een aquarium. Daardoor zijn ze niet meer beschikbaar voor de planten. Omdat planten echter alleen tot volle bloei kunnen komen als er geen essentiële voedingsstof ontbreekt, heeft JBL een speciale meststof ontwikkeld die alle gevoelige sporenelementen en andere belangrijke stoffen in aangepaste vorm bevat: Ferropol 24. De dagelijkse toevoeging van deze stoffen maakt het mogelijk a magnifiek Alle aquariumplanten gedijen goed en zijn perfecte plantenverzorging op zijn best. Samen met de basismeststoffen en JBL AquaBasis plus worden alle aquariumplanten optimaal voorzien van minerale voedingsstoffen en sporenelementen. Daarnaast wordt een toevoer van CO2 aanbevolen.

Plantensoorten die veel voedingsstoffen opnemen via de wortels:
Echinodorus, Cryptocoryne, Vallisneria, Crinum, Nymphea

Plantensoorten die voedingsstoffen opnemen via zowel bladeren als wortels:
Ludwigia, Limnophila, Hygrophila, Alternanthera, Cabomba

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De JBL ProFloraStart Set is ideaal samengesteld voor iedereen die waarde hecht aan verzorgde waterplanten.

Merken (Fabrikanten): JBL

Vragen & antwoorden over JBL ProFloraStart Substraat

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL ProFloraStart Substraat

Vergelijkbare producten