JBL ProClean Bac, 50 ml

Reinigingsbacteriën

€ 5,99

(€ 119,80 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 50 ml

Bezorging uiterlijk op woensdag, 29. mei als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Voor gezonde vissen
 • Helder schoon aquariumwater
 • Breekt ammonium/ammoniak en nitriet af
 • Vermindert mulm

Art. nr.: JBL-2302700, Inhoud: 50 ml, EAN: 4014162230270

Beschrijving

JBL ProCleanBac zijn levende reinigingsbacteriën voor onmiddellijke hulp in zoetwateraquaria. Bacteriën zijn niet altijd alleen maar negatieve organismen! In de bodem en in het water behoren ze tot de belangrijkste en nuttigste helpers, bijvoorbeeld om gifstoffen te verwijderen of om te zetten in onschadelijke stoffen.

Verschillende bacterieproducten van JBL bevatten hooggeconcentreerde specifieke bacteriestammen, die b.v. B. Omzetting van problematische stikstofverbindingen zoals ammonium (NH4), ammoniak (NH3) en nitriet in onschadelijke stikstofverbindingen (nitraat (NO3) of stikstofgas (N2) Levende bacterieculturen in JBL-producten zoals JBL ProCleanBac, JBL Denitrol, JBL FilterStart en JBL FilterBoost kunnen niet worden overdosis. Dit komt omdat de bacteriën in een te hoge concentratie kunnen worden toegevoegd, maar de overleving van de bacteriën is gekoppeld aan de aanwezige voedingsstoffen. Als er bijvoorbeeld veel ammonium is, kunnen er veel bacteriën op leven en vermenigvuldigen, als er nauwelijks ammonium is, zal er maar één overleven. Een deel van de bacteriën overleeft. Hier regelt vraag en aanbod de hoeveelheid bacteriën.

De JBL ProCleanBac wegwerppatroon kan altijd worden gebruikt na het verversen van het water, het reinigen van het filter, het gebruik van medicijnen en het introduceren van nieuwe vissen. Het ondersteunt het filter en vermindert mulm.

Bij gebruik van JBL Denitrol (15 minuten na toevoeging van JBL Biotopol) worden er direct grote hoeveelheden bacteriën toegevoegd.Als de volgende dag de eerste vissen worden toegevoegd, krijgen deze bacteriën ook voedsel en beginnen ze zich te vermenigvuldigen. Dit zorgt ervoor dat er vanaf het begin voldoende bacteriën aanwezig zijn en dat noch ammonium/ammoniak noch nitriet een probleem wordt.

Toepassing
Voeg 1 wegwerppatroon toe aan 60-200 liter

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
In het nieuw ingerichte aquarium kunt u direct na het toevoegen van de JBL StartKit beginnen met het uitzetten van vissen!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL ProClean Bac

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
6 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

6 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder