JBL NovoGranoVert mini

Hoofdvoeder voor siervissen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL NovoGranoVert mini is een gegranuleerd hoofdvoer voor kleine en middelgrote herbivore aquariumvissen en garnalen in zoet- en zoutwater met een grootte van 3 tot 10 cm die in verschillende watergebieden leven.

Verschillende korrelgroottes laten het voer zinken en drijven, waardoor alle aquariumbewoners gelijk worden gevoed. Dankzij Spirulina-algen draagt deze gezonde voeding bij aan een gezond immuunsysteem, optimale groei en een natuurlijkere kleuring.

Dankzij de korrels ter grootte van de mond hebben de aquariumvissen optimale voedingscondities, omdat alle visformaten tegelijkertijd worden gevoerd. JBL Novo voersoorten zijn lichter verteerbaar, wat leidt tot minder uitscheiding, dus ook met de NovoGranoVert mini is een betere waterkwaliteit gegarandeerd.

Het optimaal aangepaste fosfaatgehalte vermindert de troebelheid van het water en remt de algengroei. Dankzij de unieke CLICK-bus kun je hygiënisch voeren zonder dat je het voer zelf hoeft aan te raken.

Dit volledige voer voor diverse kleine siervissen is na opening vier maanden en in gesloten toestand drie jaar houdbaar. Geschikt voor de JBL NovoGranoVert mini CLICK can, de navulling is verkrijgbaar met 250ml. Bovendien kan dit hoofdvoedsel worden gecombineerd met supplementen, lekkernijen en vitamines om het dagelijkse culinaire menu af te ronden.

Voedingsadvies:
Voer een of twee keer zoveel JBL NovoGranoVert mini als de vissen in 5 minuten kunnen eten. Minder is meer hier. De voederintervallen kunnen echter zowel bij het opfokken als bij het opgroeien van jonge vissen worden verlengd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Meer natuurlijke kleuren dankzij spirulina-algen!

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Levendbarenden

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoGranoVert mini

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
4 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder