JBL NovoGranoColor

Hoofdvoeder voor siervissen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL NovoGranoColor is een gegranuleerd hoofdvoer voor middelgrote en grote tropische zoetwatervissen tussen 6 en 15 cm die in verschillende watergebieden leven.

Verschillende korrelgroottes laten het voer zinken en drijven, waardoor alle aquariumbewoners gelijk worden gevoed. Het is ook ideaal voor gebruik in automatische feeders. Verschillende natuurlijke grondstoffen in JBL NovoGranoColor zorgen voor meer kleur, een stabiel immuunsysteem en een gedefinieerde uitstraling.

Dankzij de korrels ter grootte van de mond hebben de aquariumvissen optimale voedingscondities, aangezien alle visformaten tegelijkertijd worden gevoerd.

JBL Novo voersoorten zijn beter verteerbaar, wat leidt tot minder uitscheiding, dus ook met de NovoGranoColor is een betere waterkwaliteit gegarandeerd. Het optimaal aangepaste fosfaatgehalte vermindert de troebelheid van het water en remt de algengroei. Dankzij de unieke CLICK-bus kun je hygiënisch voeren zonder dat je het voer zelf hoeft aan te raken.

Dit volledige voer voor diverse kleine siervissen is na opening vier maanden en in gesloten toestand drie jaar houdbaar. Voor de JBL NovoGranoColor CLICK can is de 250ml navulling verkrijgbaar. Bovendien kan deze hoofdmaaltijd worden gecombineerd om het dagmenu culinair af te ronden.

Voedingsadvies:
Voer een of twee keer zoveel JBL NovoGranoColor als de vissen in 5 minuten kunnen eten. Minder is meer hier. De voederintervallen kunnen echter zowel bij het opfokken als bij het opgroeien van jonge vissen worden verlengd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
NovoGranoColor CLICK is een optimaal gekleurd voer voor middelgrote tot grote vissen in alle watergebieden!

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Karperzalmen, Labyrintvisachtigen, Levendbarenden, Barbelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoGranoColor

4,0 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
1 (100%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder