JBL NovoBel Refill

Hoofdvoeder voor siervissen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL NovoBel is een compleet voer in vlokkenvorm voor siervissen in het aquarium. Door de verschillende deeltjesgroottes spreekt dit voer verschillende soorten vissen aan, die vooral aan het wateroppervlak en in de middelste waterzone voorkomen.

Door de goede verteerbaarheid zorgt JBL NovoBel voor minder uitscheiding bij de vissen en heeft het een uitgebalanceerd fosfaatgehalte. Hierdoor wordt de watervervuiling in het aquarium verminderd en wordt algengroei voorkomen.

Met meer dan 50 grondstoffen in zeven verschillende vlokken biedt dit visvoer complete voeding en zorgt het voor een vitale groei van aquariumvissen. Inferieur goedkoop vismeel wordt vermeden. In plaats daarvan gebruikt JBL hoogwaardig visvlees uit de filetproductie voor menselijke consumptie. Zo bevat NovoBel puur viseiwit en biedt het een geoptimaliseerde verhouding tussen eiwit en vet.

Voedingsadvies:
Voer 1 à 2 keer per dag NovoBel zodat het voer binnen enkele minuten door de dieren wordt opgegeten. Bij de opfok en bij jonge dieren kan de voerfrequentie worden verhoogd tot drie tot vier keer per dag.

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Karperzalmen, Baarzen en cichliden, Labyrintvisachtigen, Levendbarenden, Barbelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoBel Refill

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
8 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

8 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: