JBL Biotopol, 625ml navulling

Waterconditioner

€ 12,99

(€ 20,78 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 625ml navulling

Bezorging uiterlijk op woensdag, 17. april als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Maakt kraanwater geschikt voor vissen
 • Neutraliseert zware metalen
 • Met aloë vera

Art. nr.: JBL-2300700, Inhoud: 625 ml, EAN: 4014162230072

Beschrijving

JBL Biotopol is een waterconditioner voor vissen, schildpadden en ongewervelde dieren in zoet water. Indien mogelijk moeten ze zich in het aquarium net zo comfortabel voelen als in de natuur.

JBL Biotopol bereidt het aquariumwater voor op de biotoop en beschermt zo de aquariumbewoners. Schoon aquariumwater betekent een optimale waterkwaliteit. Bij het inrichten van een nieuw aquarium, het verversen van een deel van het water en na het gebruik van remedies of medicijnen dient het aquariumwater opnieuw behandeld te worden. Kraanwater is ook agressief en bevat zware metalen zoals koper, zink en lood. Om dit water geschikt te maken voor vissen mogen deze en chloor of chlooramine niet aanwezig zijn.

Speciale waterconditioners neutraliseren deze stoffen en bereiden het aquariumwater dienovereenkomstig voor. JB Biotopol beschermt de slijmvliezen, kieuwen, huid en vinnen dankzij aloë vera. Aloë Vera beschermt en versterkt de vissen ook tegen stress, zoals die gepaard gaat met verplanten of waterveranderingen. Een vitamine B-complex verkleint ook de kans op ziek worden.

Onder chelatoren vallen de zware metalen, deze agressieve stoffen worden bij de eerstvolgende gedeeltelijke waterverversing automatisch verwijderd. JBL Biotopol zet chloor om in onschadelijk chloride en neutraliseert gevaarlijk chlooramine.

Gevaarlijke verontreinigingen worden geneutraliseerd en natuurlijke stoffen worden toegevoegd. Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht. Dankzij de maatbekerschaal aan de binnenkant van de deksel is correct doseren kinderspel.

Toepassing
10ml per 40 liter aquariumwater toevoegen, bij grotere volumes aanpassen. Wanneer het water wordt ververst, wordt JBL Biotopol aan het aquarium toegevoegd nadat het water is verwijderd en vervolgens wordt het verversingswater toegevoegd.

Leveringsomvang:
1 waterconditioner voor aquaria

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Voor biotopen geschikt aquariumwater is mogelijk - dankzij JBL Biotopol! Agressief kraanwater en de problemen die ermee gepaard gaan zijn verleden tijd!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Biotopol

10 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
25 (92%)
4 Sterren
2 (7%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

27 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 10 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder